• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Heyecan Başlıyor

Göndereyim bendekini Cengiz abi. Kullanmamış mıydın Majör?
Valla çevremde kimsede denk gelmedi yeminle.. Bana mtl ato soranlar oluyor, ben 4 senedir ato değiştirmedim ato denemedim bşi spica ve spica pro denedim.. ama yeni başlayana spica pro denmez ki ...Adam 1 haftada bırakır ceryanlıyı.
Gerçi majör de bulunmuyor o da ayrı mevzuu. ????

Valla çevremde kimsede denk gelmedi yeminle.. Bana mtl ato soranlar oluyor, ben 4 senedir ato değiştirmedim ato denemedim bşi spica ve spica pro denedim.. ama yeni başlayana spica pro denmez ki ...Adam 1 haftada bırakır ceryanlıyı.
Gerçi majör de bulunmuyor o da ayrı mevzuu. ????
Abi eğer ki birine başlaması için ön ayak olmak istiyorsan majör'de uygun değil. Tecrübeli eller lazım. Ve dediğin gibi bulunmuyor hemen.

Arada bir bulunuyor da telegram'daki çakallar yine karaborsa diye uçuruyor fiyatlarını abi,tahta kutuluya 500'den fazla fiyat çeken vardı ???? Ben de bir öm kadar uzağım tabi komtan müsaade ederse. :)

Abi ne yapıyosan yap, satın alırım. Ama gözünü seveyim şu deck kulelerini kaçık yap rahat rahat saralım 9-10 tur. Tc mod için ayrık sarıyorum pamuk havuzuna hizalayınca sarımda hizaya gelip sendikalı işçi gibi birleşiyor. Yemin ederim majör kadar sevdiğim bir atomizerim daha olmadı. Tek eksisi o kuleler. Yada bana özel bir adet deck işleyebilirsen ücreti karşılığında öyle mutlu olurum ki. @Uzi Mods

Geri