Nasıll yani ????
Ok yaydan çıktı bir kere, isterük. Majör olmadı Merzifonlu V1 olur ????
Göndereyim bendekini Cengiz abi. Kullanmamış mıydın Majör?ya 2 tane majörü olan 1 tane yollasın 1 hafta deneyelim beyaa.. ????
Valla çevremde kimsede denk gelmedi yeminle.. Bana mtl ato soranlar oluyor, ben 4 senedir ato değiştirmedim ato denemedim bşi spica ve spica pro denedim.. ama yeni başlayana spica pro denmez ki ...Adam 1 haftada bırakır ceryanlıyı.Göndereyim bendekini Cengiz abi. Kullanmamış mıydın Majör?
adresini öm at üstat. test sürüşüne göndereyimya 2 tane majörü olan 1 tane yollasın 1 hafta deneyelim beyaa.. ????
Abi eğer ki birine başlaması için ön ayak olmak istiyorsan majör'de uygun değil. Tecrübeli eller lazım. Ve dediğin gibi bulunmuyor hemen.Valla çevremde kimsede denk gelmedi yeminle.. Bana mtl ato soranlar oluyor, ben 4 senedir ato değiştirmedim ato denemedim bşi spica ve spica pro denedim.. ama yeni başlayana spica pro denmez ki ...Adam 1 haftada bırakır ceryanlıyı.
Gerçi majör de bulunmuyor o da ayrı mevzuu. ????
Penodat v2 çıkacakmış.. ilkinin videosuna baktim kolay acemiler icinAbi eğer ki birine başlaması için ön ayak olmak istiyorsan majör'de uygun değil. Tecrübeli eller lazım. Ve dediğin gibi bulunmuyor hemen.
Eyvallah reis.. gerekince atarim öm. Varol..adresini öm at üstat. test sürüşüne göndereyim
Eyvallah reis.. gerekince atarim öm. Varol..
Heyecan bitiyor Uzi Mods nerdesiniz? [emoji23]Güncelleme yok mu yaw?
Heyecan başladı ama içimizde kaldı
İyi yine elinin tersini göstermemişsin üstat ????????????
50 000 olunca onu bana vircenmi