qersnc
Council
O-ringleri yönetemeyenler kullandıİpi teflonu nerde kullanıyorsunuz. Bende de Major son seri var. Öylr bir ihtiyacım olmadı
Bende de hiç bir sorun yoktu.İpi teflonu nerde kullanıyorsunuz. Bende de Major son seri var. Öylr bir ihtiyacım olmadı
Aynen bu. Majör ilk çıktığında o-ring savaşları yaşanırken konuya atmıştım bu görseli. Bir çok kişinin sorununa derman olurdu.
.İpi teflonu nerde kullanıyorsunuz. Bende de Major son seri var. Öylr bir ihtiyacım olmadı
bende tam cevap yazıyodum sana ???? ???? ????.
Edit. Önemli bir şey yazmadım. Yazmamam gerekliydi nokta yazarak düzenledim. Dikkate almayınız lütfen.
Noktalı kalsın abi gerek yok. Ben son zamanlarda biraz fazla fevri çıkışlar yapıyorum iki mahallede de. Bunu farkettim düzenledim. Senin de bir şey yazmana gerek yok boşver abi @azash hocam gerekli herşeyi yazmış zaten.bende tam cevap yazıyodum sana ???? ???? ????
haklı olduğun çok yer var abim
neyse maçı seyredeyim sonra yazıcam bişiyler
yazmak lazımki bir daha yaşanmasın. imkanın varsa değiştirme eski yazdıkların kalsın
yaww ne polimiği. yazdıklarında gerçek olmayan birşey yoktuki. kusura bakmayın felan yazman bile gereksiz. biz seni biliyozNoktalı kalsın abi gerek yok. Ben son zamanlarda biraz fazla fevri çıkışlar yapıyorum iki mahallede de. Bunu farkettim düzenledim. Senin de bir şey yazmana gerek yok boşver abi @azash hocam gerekli herşeyi yazmış zaten.
Herkesin samimiyetine güveniyorum. Keyifli buharlar. Polemik yaratmış gibi olduğumdan dolayı da kusura bakmayın. Hayırlı akşamlar dilerim herkese.
Ben hala bu forumda ki en güzel olayın yazabilme özgürlüğü olduğunu dusunuyorum. Yazdıklarınız da gayet normal şeylerdi.Noktalı kalsın abi gerek yok. Ben son zamanlarda biraz fazla fevri çıkışlar yapıyorum iki mahallede de. Bunu farkettim düzenledim. Senin de bir şey yazmana gerek yok boşver abi @azash hocam gerekli herşeyi yazmış zaten.
Herkesin samimiyetine güveniyorum. Keyifli buharlar. Polemik yaratmış gibi olduğumdan dolayı da kusura bakmayın. Hayırlı akşamlar dilerim herkese.
En önemli kısım bu olsa gerek.????????Yaşasın yazabilme özgürlüğü...
3 tane attınız ya daha ne olsunBi maç seyrettirmiyonuz. alooooo ordakiler az bekleyin yawww ????
Bu aralar heralde özel hayat sebebiyle böyle gereksiz ani çıkışlar yaptığımı farkettim. Ondan editledim. Yine de eyvallah üstadlarBen hala bu forumda ki en güzel olayın yazabilme özgürlüğü olduğunu dusunuyorum. Yazdıklarınız da gayet normal şeylerdi.
Zaten hepimiz aynı şeyi yazsak çeşitlilik olmaz. Zenginlik olmaz. Diğer tarafı bilemem. Ama burada pek polemik olmuyor. Sevmek, sevmemek en normal durumlar.
Siz hep yazın Üstat. Çeşitlilik güzeldir. Öğretir.
suçlu senmişsin zaten. senle yazışırken seyredemedim atamadık. sana cevap vermeyi bıraktım goller aktı ???? ????3 tane attınız ya daha ne olsun