Türkiye'ye özel vurgu yapmanız UziMods'un yurtdışını da hedeflediğini akla getiriyor, mesela İtalya.Ayrıca daha önce olduğu gibi Türkiye'de bu cihazla ilgili en doğru bilgileri bu forumda bulacağınıza emin olabilirsiniz.
Türkiye'ye özel vurgu yapmanız UziMods'un yurtdışını da hedeflediğini akla getiriyor, mesela İtalya.
Arkadaşlar, UziMods hummalı bir çalışma içerisinde, tabir yerindeyse son rötuşlar veriliyor cihaza, cihazı gören, kullanan biri olarak şunu yeniden söyleyebilirim ki: gerçekten güzel, stabil ve UziMods'un gelişiminin ispatı bir cihazla karşılaşacağız.
Ayrıca daha önce olduğu gibi Türkiye'de bu cihazla ilgili en doğru bilgileri bu forumda bulacağınıza emin olabilirsiniz. UziMods kuruluşumuzdan bu yana forumumuza verdiği kıymet ve değeri katlayarak devam ettiriyor. Kendisini, ekibini seviyoruz, hızlanın diyoruz
Hocam daha önceden yayınlanan baca fotosundan aroma odaklı vurum düşük bir ato gelecek gibi gördüm ben. Umarım yanılırım.Koba üstadım bir çoğumuzun aklındaki soruyu utanmadan cesurca sormak istiyorum affınıza sığınarak, boğaz vurumu nasıl? Yoksa eğer heyecan başladığı gibi bitti benim için
Hocam daha önceden yayınlanan baca fotosundan aroma odaklı vurum düşük bir ato gelecek gibi gördüm ben. Umarım yanılırım.