CnrDnz
Community
Hocam majör V2 stok varmı diye soracaktım da bu resimler beni biraz korkuttu. Okadar sıkıntılı mı atomizer?Yeni çıkacak Majorü bekliyorumdur ????
Ekli dosyayı görüntüle 48884
Hocam majör V2 stok varmı diye soracaktım da bu resimler beni biraz korkuttu. Okadar sıkıntılı mı atomizer?Yeni çıkacak Majorü bekliyorumdur ????
Ekli dosyayı görüntüle 48884
Hocam majör V2 stok varmı diye soracaktım da bu resimler beni biraz korkuttu. Okadar sıkıntılı mı atomizer?
Majör v2 çözüm merkezi konusunu okuyabilirsiniz hocam.Hocam majör V2 stok varmı diye soracaktım da bu resimler beni biraz korkuttu. Okadar sıkıntılı mı atomizer?
Siz de çözüm merkezini okuyabilirsiniz hocam. Kısaca şöyle söyleyeyim, oringler görevini tam anlamıyla yapamayınca, kalın oringler camı çatlatıyordu, ince oringlerde camı tutmuyordu. Atonun sabit stabil kalmasını da oringler sağlıyor. Kullanıcılar, bende dahil olmak üzere, oring altlarına iplik sardık.teflon muhabbeti nedir ya
Ben de diğer üretici ile benzer sorunları yaşadım üstadım. İlk çıktığında almamaya yeminliyim artık.Siz de çözüm merkezini okuyabilirsiniz hocam. Kısaca şöyle söyleyeyim, oringler görevini tam anlamıyla yapamayınca, kalın oringler camı çatlatıyordu, ince oringlerde camı tutmuyordu. Atonun sabit stabil kalmasını da oringler sağlıyor. Kullanıcılar, bende dahil olmak üzere, oring altlarına iplik sardık.
Ben böyle ara ara gelip majörü gömüyor gibi gözükebilirim.
Majör severler bana sövüyor da olabilir.
Yaşadığım pozitif tecrübeler 1 ise negatif tecrübeler 10.
Kimileri için sorunlar önemli değildir, çözülür içimi iyi olsundur. Benim için içimi iyi ato bulunur atomizer sorunsuz olsun. Ben bu kafadayım.
Para verip sıfır aldığımız ürüne modifiye yapacaksam hiç almayayım daha iyi kafasındayım.
Daha da yazmama kararı aldım majör hakkında. Yanlış intiba bırakmayalım insanlara. Keyifli forumlar ????
Henüz satış duyurusu veya ürün ile ilgili bir bilgi verilmedi üreticimiz tarafından.Bu atomizeri nasıl tedarik ederiz6ve fiyatı ne acaba sıfırı
Bende zaten v2 yi sormuştum. TeşekkürlerHenüz satış duyurusu veya ürün ile ilgili bir bilgi verilmedi üreticimiz tarafından.
Biz burada eski ürünü ve üreticiyi seven bir kısım insan kendi kendimize gaz veriyoruz
Bir önceki ürün olan Majör V2 satış başlığı bu forumda açılmıştı.
Muhtemelen bu ürün de satış aşamasına geldiginde forumda duyurusu yapılacaktır.
İyi günler dilerim.
Özür dilerim yanlış anlamışım.Bende zaten v2 yi sormuştum. Teşekkürler
sadece bacaları gördük geri kalanı hakkında içerden bilgi alabilen varmı ? aslında birisi aklıma geliyor bilse bilse @comandante bilir.
ne demek out of game hemen kaçıyorsunOut of game ☹
Kaçmam benne demek out of game hemen kaçıyorsun
sen bekle dikilicem kapına 2 tane 100 lük viski ileKaçmam ben
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az diyip kapattım konuyu ????