• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Gus Atomizer Kullanıcıları Kulübü

Hocam çok aromacı olmasam da ağır bir karşı teklif gibi geldi :)
Okuduğum kadarı ile Mome V2 si olup ta gusun başka bir atomizeri ile takaslayacak biri olduğunu hiç sanmam.
Lakin ET9 veya ETZ için bende beklemedeyim.
Gusun sitesine bakıp duruyorum. :p
Saygılar.
Bir ara ET9'u @Darkvape Hoca getirmişti. Sonradan gelişlerin arkası kesildi.

Et9 u 2 sene evvel trde ilk kullananlardanim. Evet guzel diye cok bahsetmistim fakat Diger decklerle pek farki yok. Bulunmaz ilacmis gibi umitlenmeyin bence.
cunku hava kanallariyla vs ayni seviyeye geliyor diger gus atolar. Hele zest2x1.0 varsa et9’dan daha etkili.

Et9 u 2 sene evvel trde ilk kullananlardanim. Evet guzel diye cok bahsetmistim fakat Diger decklerle pek farki yok. Bulunmaz ilacmis gibi umitlenmeyin bence.
cunku hava kanallariyla vs ayni seviyeye geliyor diger gus atolar. Hele zest2x1.0 varsa et9’dan daha etkili.
2.3 ve minimoda hava kanalı işlevli değil hocam. Zest 2x1.0 cuma gibi elime geçer. Hava kanalları işevliyse dediğiniz gibi et9a pek gerek yok hatta daha yüksek aroma yakalanır. (Bana gelecek olan zest 3p versiyonu 5p bulamadım ne yazık ki.)

Zest 2.2 urs hakkında ne dersiniz ? Deck 5p anladığım kadarıyla. Sıkılık dvarw’a göre tatmin eder mi ? Genelde 1.2mm afc kiti ile kullanıyorum.

Zest 2.2 urs hakkında ne dersiniz ? Deck 5p anladığım kadarıyla. Sıkılık dvarw’a göre tatmin eder mi ? Genelde 1.2mm afc kiti ile kullanıyorum.
Hocam 2x1.00 hava delikleri 1.40 civarına denk geliyor dvarwa göre daha gevşek kalabilir. Tabii 5pdeki küçük deliklerle kullanırsanız değişim olur mu bilemiyorum.

Merhaba gus zest kullaniyorum tankın bitimine doğru akıtıyor. Pamuklamayi coil içinde ne sıkı nede gevşek yapiyorum coil dışındaki pamuklarida likit havuzuna göre makasla inceltiyorum yinede akıntı oluyor bu sorunu nasıl çözerim atomizeri seviyorum değiştirmekte istemiyorum

Merhaba gus zest kullaniyorum tankın bitimine doğru akıtıyor. Pamuklamayi coil içinde ne sıkı nede gevşek yapiyorum coil dışındaki pamuklarida likit havuzuna göre makasla inceltiyorum yinede akıntı oluyor bu sorunu nasıl çözerim atomizeri seviyorum değiştirmekte istemiyorum

Ankaradasınız sanırım, öveçlerdeyim ben gelebilirseniz beraber pamuklayalım, zest v2 benimde severek kullandığım bir atomizerdir, akmaz kokmaz :)

Geri