seamad
Community
Ustad double chimney’in standart chimneyden daha performansli oldugunu mu dusunuyorsunuz acaba onu ararken?
ilk ulkeye girdigi zaman zarfinda tam bir gus fanboyu olarak hemen edinmistim, fakat atomizer testlerimde belli basli likitlerimde almak istedigim tatlari veremeyisiyle kenara koyusum bir olmustu.
zaten ilk ciktiginda da aiolos atosundaki chimney’in aynisi oldugunu anlamistik. Aiolos’u da begenememistim
Merhaba üstad, double chimneyi et9 ve minimo da kullandım ve tükettiğin likitlerde ki tadları daha detaylı almıştım, belkide öyle hissettim sıkı deck guslar bana çok sıkı geldiğinden dolayı tekrar zest v2 edindim bunda da double chimneyi denemeyi istiyorum, buldumda bir kaç güne gelecek, bir önceki yazımda da bahsettiğim gibi gus serilerinin hemen hemen hepsini denedim fakat esas ilgi alanım svoemesto ve smokerstore atomizerleri, şu an zest v2 ile gayet keyifli içim sağlıyorum birde bununla double chimney deneyelim içimizde kalmasın öneri ve tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim