• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Gus Atomizer Kullanıcıları Kulübü

İlaveten ET9 diye bir deck var. Bana göre tüm Gus deckler arasında en fonksiyonel ve içim keyfine müdahale ettirebilen delik yapısına sahip. Deck üzeri 2 X 0,9mm deliklere sahip ve 5p ile aynı hava ayar delikleri mevcut. Farkı ne dersek; 3p ve 5pnin izin vermediği ölçüde, hava ayar delikleriyle sıkılık ayarı daha hissedilebilir. Misal, 3p tek delik de 3 delik de sıkıoğlu sıkılığı çok değiştirmese de, ET9 deckte bu fark hissediliyor ve o delikler bir anlam kazanmış oluyor zannımca. 5p de 3p'nin kahverengisi konumunda :)
Bilgilendirme için teşekkürler hocam :)

Elimden 4 tane orjinal gus phenomenon geçti. Şu anda clon diye 100 liraya aldığım bir zest kullanıyorum. İnanın ki en ufak farkı yok orjinalden. Nereden alındı hangi firmanın klonu bilmiyorum. Orjinal diye satsam kimse anlamaz bile. O şekilde kaliteliyse kesin almak lazım.

26 ga Kanthal
2 mm çap
0.65 ohm
1131e763ab76e82294f6b7a6b3b0a466.jpg

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMAG1364~2.jpg
Takas sonucu elime geçti. Menelaus klonu. Pamuklaması zor,ilk tankta akıtmazken 2. tankta resmen boşalıyor. Çeşitli sarımlar denedim (26-27-28ga 5-6-7-8tur ayrık-bitişik) ne yaparsam yapiyim aroma olarak klon patibulumun gerisinde kalıyor
Sizin sarım pamuklama önerileriniz nelerdir? Dilini çözemezsem elimde tutmayacağım

Zest 5p ve menelaus kullandim
Bence menelausun chimney yapisindan dolayi bir tik ondeydi
5pde ise tobacco.chimney var
Sarimda bu atolarra cok onemli deck kucuk oldugu icin 24ga tellerle bile zor sarim yapiliyor..
Aralikli 27ga aralikli hicbir zmaannkac tur attigimi saymadim ama 6turdur buyuk ihtimal

Selamlar üstadlar. Zest 2.3 de tütünlü likitler için normal chimney hali ile tobacco arasında içimde hissedilir fark var mı. Coil 2mm hafif ayrık ve bitişik sarım yaptım bir türlü istediğimi alamadım. Pastane tarzı likitlerde sorun yok tütünlü likitlerde hiç anlaşamıyorum

Selamlar üstadlar. Zest 2.3 de tütünlü likitler için normal chimney hali ile tobacco arasında içimde hissedilir fark var mı. Coil 2mm hafif ayrık ve bitişik sarım yaptım bir türlü istediğimi alamadım. Pastane tarzı likitlerde sorun yok tütünlü likitlerde hiç anlaşamıyorum
Tecrübeli bir arkadaşım pek bir fark olmadığını psikolojik olduğunu söylemiştir. :)

Gus serisinde zest v2 den momentus 2.1 e kadar hepsini kullandım, şu an zest v2 ur kullanıyorum normal deck, benim için en güzel aroma ve içim zest v2 yanına alacak olsam et9 alırım, gusu gus yapan atomizer olur kendisi :) bu arada double chimney satan varsa bir öm kadar yakınım...

26ga 2.5mm 6 tur

IMG_20191207_123703.jpg

Son düzenleme:
Gus serisinde zest v2 den momentus 2.1 e kadar hepsini kullandım, şu an zest v2 ur kullanıyorum normal deck, benim için en güzel aroma ve içim zest v2 yanına alacak olsam et9 alırım, gusu gus yapan atomizer olur kendisi :) bu arada double chimney satan varsa bir öm kadar yakınım...

26ga 2.5mm 6 tur

Ekli dosyayı görüntüle 22092
Ustad double chimney’in standart chimneyden daha performansli oldugunu mu dusunuyorsunuz acaba onu ararken?

ilk ulkeye girdigi zaman zarfinda tam bir gus fanboyu olarak hemen edinmistim, fakat atomizer testlerimde belli basli likitlerimde almak istedigim tatlari veremeyisiyle kenara koyusum bir olmustu.

zaten ilk ciktiginda da aiolos atosundaki chimney’in aynisi oldugunu anlamistik. Aiolos’u da begenememistim

Geri