5 tanesini denedim bu listeden.Boss reserve bana hitap etmedi pek tadlar çok karışıktı başka bir mixini daha çok sevmiştim. Grandmaster güzeldir ama klasik bir reçete daha doğrusu. Fıstık ezmesi baskındır ama muz da hissedilir güzelce. Black flag çikolatalı kahve. İçimi çok yumuşaktır fena değildir. Mtlde 9mg denememe rağmen yumuşaklığından boğaz vurumu pek alamamıştım. DLde daha başarılı bence
Castle long orjinali ayrı bu reçete ayrıdır. Orjinalinde bourbon ön planda ve boğaz vurumuna katkısı büyüktür fakat bu reçetede bourbon geride kalıyor. Bourbon aromasını hissederek içmek isteyenler 10 gün sonar içmeye başlayabilirler. Demlemeden sonra ilk 10-15 gün sonra deneseydim ön planda olabilirdi fakat uzun demlemede geride kalmış. Tabiri caiz ise orjinalindeki keskinlik bu reçete yok diyebilirim. Hindistan cevizi ve kavrulmuş badem dengeli. Orjinaline göre daha tatlı ve şekerli. Brown sugar biraz daha ön planda ama çok değil. Rahatsız eden bir tatlılık yok. Orjinaline göre daha yumuşak bir içim sunuyor. İçeriğinde bulunan her tat dengeli bir şekilde hissediliyor. Orjinalini sevenlerin denemesi gereken bir aroma diyebilirim. %10 aroma yeterli. Aroma seven biri olarak bana yeterli geldi. %10 üstü rahatsız edebilir. Diğer platformda şöyle yazmışım abi
Siparişler gelmeden likitler demlenmeden heyecan katayım istedim