• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nereden Bulurum? Fıstıklı Cheetos Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Merhaba arkadaşlar yine aklıma düştü berki benim gibi seven vardır. Diye bu öneriyi istiyorum
Fıstıklı Cheetos bu cipsin tadına bayılıyorum. Bunun likiti varmıdır.
Karışımla filan bu tada yakın bir tat alamazmıyız :D
Bilen gören bi el atı versin :)
Şimdiden teşekkür ederim
Bulamaz isekte maksat muhabbet olsun
67a68_Firindan_Fistikli_69_Gr.jpg

Hah işte benim de arayıp'da bulamadığım likit. Canım çekti eve giderken bir paket cici bebe ile süt alayım da yiyeyim bari[emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 23858

Flv milk and honey %6
Capella graham cracker %2
Yüzdeler sallamasyondur ama sütle bal ön planda alttan piskevüt tadı [emoji23]
karıştırsak yakın bir tat elde edemez miyiz acep [emoji1][emoji1][emoji1]
Bal olması dersek Flv milk te koyabiliriz

Yakın bir tadı yakalarsak ordan yürürüz aslında
Hiç mix yapmamış olan ben karışıma başladım bayada hevesliyim şuan eger kendiminkini yapa bilir isem sizede yardımcı olmak isterim
Benden sana tavsiye fazla heveslenme. Bende bir hevesle başladım. İlk başta 5 aroma ile başladım 5 derken 10 aroma, 10 aroma derken elimde 150 aroma oldu. ????

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
Benden sana tavsiye fazla heveslenme. Bende bir hevesle başladım. İlk başta 5 aroma ile başladım 5 derken 10 aroma, 10 aroma derken elimde 150 aroma oldu. [emoji1787]

Çok ileri gitmem [emoji2]
Sadece hazır reçete ile bir başlangıç yaptım.
Nbase pahalı olmasa daha çok deneme yaparım aslında ama 100ml nbase e 64tl verince ziyan etmek istemiyorum :)

Flv milk and honey %6
Capella graham cracker %2
Yüzdeler sallamasyondur ama sütle bal ön planda alttan piskevüt tadı [emoji23]
karıştırsak yakın bir tat elde edemez miyiz acep [emoji1][emoji1][emoji1]
Bal olması dersek Flv milk te koyabiliriz
Konuya bodozlama dalıyorum ama :D Sütlü bal olarak Aromania Milk and Honey tavsiye ederim çok başarılı bir reçetedir. Elimde olsaydı gönderirdim mutlaka :)
Bir de hazır bal konusu açılmışken konu dışı olacak ama, Ballı tütün arayanlara bir reçete vereyim. Bana da İda rda yı alırken gelmişti hediye likit olarak, bayıla bayıla içmiştim.
%2 FLV Curved Tobacco
%2 FLV Honeybee
Efenim bunları ayrı ayrı 3-4 hafta demleyip %90 Curved Tobacco ve %10 Honeybee olarak karıştırın. (9 ml CT + 1ml HB gibi)(honeybee aroması çok güçlü olsa gerek. bana gelen 90/10 karışımda bile balı çok net hissettim dikkatli kullanmak gerek)
çok güzel ballı tütünlü bir likit oluyor. Notlarıma unutmayayım diye yazmıştım ordan paylaşayım dedim. Honeybee aroması ile demlediğiniz likiti yine %5-10 gibi diğer tütünlü likitlerinize katıp ufak denemeler yapabilirsiniz.
Fıstıklı tütün olarak da Aroma Vadisinin New Pistachio RY4 diye mixi var. Fena değildir o da. RY4 tabanlı likit severseniz bunu da seversiniz diye düşünüyorum. Demlerseniz 1 aydan önce açmayın bence. İlk ay sadece krema ve ry4 tadı geliyor. Sonradan fıstık güzellik katıyor.
Ne karışık yazmışım arkadaş.

Chem nefes darlığı yaptı bende ondan sonra korktum en pahalısı ne ise onu aldım yaklaşık olarak 6-7 aydır 3m ile devam ediyorum
Minimum 2 ay gidiyor 100ml likit tabi sıkılıp atma veya hediye etmez isem
Konuya bodozlama dalıyorum ama :D Sütlü bal olarak Aromania Milk and Honey tavsiye ederim çok başarılı bir reçetedir. Elimde olsaydı gönderirdim mutlaka :)
Bir de hazır bal konusu açılmışken konu dışı olacak ama, Ballı tütün arayanlara bir reçete vereyim. Bana da İda rda yı alırken gelmişti hediye likit olarak, bayıla bayıla içmiştim.
%2 FLV Curved Tobacco
%2 FLV Honeybee
Efenim bunları ayrı ayrı 3-4 hafta demleyip %90 Curved Tobacco ve %10 Honeybee olarak karıştırın. (9 ml CT + 1ml HB gibi)(honeybee aroması çok güçlü olsa gerek. bana gelen 90/10 karışımda bile balı çok net hissettim dikkatli kullanmak gerek)
çok güzel ballı tütünlü bir likit oluyor. Notlarıma unutmayayım diye yazmıştım ordan paylaşayım dedim. Honeybee aroması ile demlediğiniz likiti yine %5-10 gibi diğer tütünlü likitlerinize katıp ufak denemeler yapabilirsiniz.
Fıstıklı tütün olarak da Aroma Vadisinin New Pistachio RY4 diye mixi var. Fena değildir o da. RY4 tabanlı likit severseniz bunu da seversiniz diye düşünüyorum. Demlerseniz 1 aydan önce açmayın bence. İlk ay sadece krema ve ry4 tadı geliyor. Sonradan fıstık güzellik katıyor.
Karışık yazmadın, gayet güzel yazmışsın. Eline sağlık. Reçete'yi Aldım notlarım arasına.

Tuzlu bi tat olmaz mi o ya:) vg’nin kendisi bile seker gibi zor yakalnir o tarz bir tat.
Ama fistik badem muz vs tarzi mixler icin ben fivepawns grandmaster ve castlelong ikilisi icerim

• Beğendim
%2 FLV Curved Tobacco
%2 FLV Honeybee
Karışık yazmadın, gayet güzel yazmışsın. Eline sağlık. Reçete'yi Aldım notlarım arasına.
Aslında aromavadisinin reçetesi şu galiba aroma vadisinde oran yazmıyor ama ben paylaşayım
05887F80-F207-4F4A-89A9-29AF9A04ACEB.jpeg
Ben brown sugar yerine sugar cokir koymayı düşünüyorum siparişte verdim aromaları ilk başta koymicam ama demlendikten sonra eklemeyi düşünüyorum 2-3 ml nbase ekleyip onuda ayrı demlicem ve ihtiyaç halinde eklemeyi düşünüyorum

%2 FLV Curved Tobacco
%2 FLV Honeybee
e recipes sitesinde Milk and honey
Reçete olarak bu verilmiş. Demlesek nasıl olur acaba.

Graham Cracker (FW)
8.ML
Marshmallow (TPA)
3.ML
Peanut Butter (TPA)
1.50 ML
Vanilla Custard (CAP)
2.ML
Vanilla Swirl (TPA)
2.ML

Milk and honey ama reçete de bal göremedim. ????

Aslında aromavadisinin reçetesi şu galiba aroma vadisinde oran yazmıyor ama ben paylaşayım
Ekli dosyayı görüntüle 23888
Ben brown sugar yerine sugar cokir koymayı düşünüyorum siparişte verdim aromaları ilk başta koymicam ama demlendikten sonra eklemeyi düşünüyorum 2-3 ml nbase ekleyip onuda ayrı demlicem ve ihtiyaç halinde eklemeyi düşünüyorum
Bende bu reçeteyi bi deneyeyim bakalım nasıl olacak

• Beğendim
Geri