• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favoriniz Hangi Çip?

Favoriniz Hangi Çip?

• DNA 40, 60, 75( replaysız seri)

• DNA 75C 250C (replaylı seri)

• Dicodes BF60

• Dicodes FL80

• Starplat

• Vo Chip

• Asmodus GX Chipset

• Arctic Fox Firmware ile güncellenmiş çipler

• YiHi

• İnnokin noname chipsets

• Gene Chipset

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ustad yihi g class ve sl class icin yeni versiyon olan “2” leri cikardi. Yihi yi dl de; dna250c yi dl ve mtlde; dicodes i mtlde kullandim. En keyiflisi bana gore dna c serisi. Watt modunda dicodes de dna da yihi den basarili. Tabi bana gore
Anladım hocam çok teşekkür ederim.
Şurada iki yeni ürün bilgisi var, fakat ne, ne zaman çıkar en ufak bir fikrim yok,

Teşekkür ederim hocam foruma uzak kaldığım için bulamıyorum da aradığım konuları başlıkları bu iyi oldu.
aynen bu kafaya yihi iyi gidiyor hocam , bende sizin kafadanım yihi önceliğim
dico olsa o tel , bu tel derken evde tavuk kümesi yapacak kadar teli biriktiririm deneme yaparken :)
İşte başıma bela etmekten korktuğum şey tam olarak bu. ????????
Dna c serisinde kanthal modu var; diger teller icin replay modu efsane bence
Peki profildeki DNA 75 için fikriniz nedir kantalda ?

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam foruma uzak kaldığım için bulamıyorum da aradığım konuları başlıkları bu iyi oldu.

İşte başıma bela etmekten korktuğum şey tam olarak bu. ????????

ne gerek var fazla detaya kapitalist sistemin oyunları bunlar :)
dna 75 c li bir mod alsam mı diyorum sonra bir sürü masraf :)
masrafa sokma @GaziHazar hocam.çok dna 75 denedim . dna 75c çok göz kırpıyor birde sen gaz veriyorsun :)

hocam eğer benim profilimdeki moddan bahsediyorsanız o dicodes bf60 çipli.

dna düz seride therion 133 kullanmıştım; hem ayar için illa bilgisayar şart hem de boost, replay gibi benim için güzel sayılan özellikler yok.

çok dna 75 denedim . dna 75c çok göz kırpıyor birde sen gaz veriyorsun

boost, replay ve bilgisayardan bağımsız olmak büyük avantaj. hatta kanthal profili bile var. 250c kullandığımda mtl için çift pilli ve ağır mod dişimi kırmama sebep oluyordu az daha

Hortttt. Yihi sx710 chip pionner İPV710 kullanan birisi varmı acaba .güç eğrileri nasıl ayarlanıyor yardım lütfen.:)

Geri