Arctic fox
İlla yukardaki yazıyı kopyalatacaksin yaniArctic Fox chip değil yazılım dostum yav ????
İlla yukardaki yazıyı kopyalatacaksin yani
Arctic Fox Firmware ile güncellenmiş çipler
oldumu
TC modunda Dicodes
Waat modunda Yihi ML kullanıyorum.
Anketi düzenleyen arkadaş tüm markaları ve modellerini birleştirerek seçenek sunmuş ama anlamadığım şekilde Dicodesi 60 ve 80 diyerek iki seçenek sunmuş.
Anket sonucunda Dicodesin oyunu düşürmek için kumpas var gibi
Ama DNA chiplerde Replay lı ve Replaysız olanlar arasında bayağı fark var normal bir durum ayrı seçenek. Dicodeslerde fark yok gibi.Dicodes Chip Kullanan kesim takdir edersiniz ki biraz şahsına münhasır arkadaşlarımız. Yolun yarısında FL80 mi BF60 mı demesinler diye ikiye ayrılmıştır. Aynı uygulama DNA serileri içinde yapılmıştır. Replaylı ve replaysız. Takdir yüce milletimindir.
Aslında fark var zannımca ikisinide kullanmış olmanız lazım. Bir çok kullanıcı bf60 ı daha az beğeniyor) Özellikle Dicodesin modörlere en çok sattığı çip olması vesilesiyle şöyle bir şehir efsaneside var;Ama DNA chiplerde Replay lı ve Replaysız olanlar arasında bayağı fark var normal bir durum ayrı seçenek. Dicodeslerde fark yok gibi.
Bf60 TC de daha stabil ve kararlı tutarlı gibi, 80 lerde Mİni de bazı arkadaşlar TC de sıkıntılar yaşamış ama Waat modunda daha başarılı ve agresif diyebiliriz. Fakat aman diyecek farklar yok kullanımda.Aslında fark var zannımca ikisinide kullanmış olmanız lazım. Bir çok kullanıcı bf60 ı daha az beğeniyor) Özellikle Dicodesin modörlere en çok sattığı çip olması vesilesiyle şöyle bir şehir efsaneside var;
"Dicodes iyi çipi dışarıya satmıyor "
Neden 60 neden 80 ?Bf60 TC de daha stabil ve kararlı tutarlı gibi, 80 lerde Mİni de bazı arkadaşlar TC de sıkıntılar yaşamış ama Waat modunda daha başarılı ve agresif diyebiliriz. Fakat aman diyecek farklar yok kullanımda.
Yihi için “parasitic battery/current draw” denen durumdan bahsetmek isteyen varsa keyifle okurum
Watt boost ve çaktırmadan Beni aşar bu konu. Merak ettiğim pili sıfıra indirip, tehlikeli hale mi getiriyor? FT forumundan aklımda kaldı,
bende yihi için çaktırmadan watt boost yapıyor diyen varsa keyifle okuyabilirim...
Esasen bu Watt boost olayı asmodus çiplerde de var . Gösterdiği Watt değerinden yüksek veriyor . Müsait zamanda yazarız diye umuyorum ????????????Watt boost ve çaktırmadan Beni aşar bu konu. Merak ettiğim pili sıfıra indirip, tehlikeli hale mi getiriyor? FT forumundan aklımda kaldı,
@url ‘yi de etiketleyeyim, denk gelip görürse diye, pil deyince aklıma geldi.
Yok tam tersi pili tam bitirmiyor. Galiba %20 kalana kadar kullanıyor. Ama Tesla pili tam bitiriyor pil düşmanı.Watt boost ve çaktırmadan Beni aşar bu konu. Merak ettiğim pili sıfıra indirip, tehlikeli hale mi getiriyor? FT forumundan aklımda kaldı,
@url ‘yi de etiketleyeyim, denk gelip görürse diye, pil deyince aklıma geldi.