comandante
Council
sen öyle sanıyon ondaki modlar benimAma seni her zaman takdir ediyorum abicim kingsin... Yenge korkusu yok... Resmini poster yapip duvara asicam ???????????????? herkes seni örnek almalı
sen öyle sanıyon ondaki modlar benimAma seni her zaman takdir ediyorum abicim kingsin... Yenge korkusu yok... Resmini poster yapip duvara asicam ???????????????? herkes seni örnek almalı
Müzmin bekar bir arkadaşa ön ayak olduk, tanıştırdık. Gayet iyi anlaştılar. Tamam dedik bu iş "bu sefer" oldu.Ben diger catidan transfer calismalarina basladim herkes gozune birini kestirsin , alsin markaja mutluluk onlarinda hakki
sen öyle sanıyon ondaki modlar benim
Selam cümletenAramiza yeni katilan evli arkadaslari bekleriz, dernek kayitlarimiz devam ediyor. [emoji871]
Ayrica belirteyim, eglenceli ve bol aksiyonlu bir konudur [emoji16]
Aman hocam size de nazar değmesin, kıskananlar çatlasınBenzer süreçlerden geçmişiz. sanırım flört yada nişanlılık döneminde 9 ay kadar sigarayı bırakmıştım ve sadece bir fincan Türk kahvesi sebebiyle geri dönmüştüm. 10 yıl sonrasinda e-sigara sayesinde tekrar bıraktım ve bir daha sigaraya dönmeyeceğimi umuyorum. Bir yıldır bende buhar makinesi gibi dolaşıyorum her yerde. Evin çoğu dolabında likit/şişe/cihaz var ???? buzdolabının yumurtalık bölümü bende özgürce takılıyorum vesselam. Elimde de epey mod ato biriktiği ve ihtiyacım kalmadığı için sadece uygun fiyat bulduğum yada merak ettiklerimi alıyorum artık.
@roadless Size de kocaman bir nazar değmesin diyerek konuyu bağlayayım.
Bizim gibi özgür birkaç kişi daha var ama benden duymuş olmayın bu dernekleri çoğu buhardaş stabwood modları bile 100tl'ye alıyor. ???? Çoğu mod/ato zaten hediye geliyor onlara ????Aman hocam size de nazar değmesin, kıskananlar çatlasın
Bekarlık sultanlıktır diyene stabwood yok diyolar abi ???? biri de bize hediye etse de kullansakBizim gibi özgür birkaç kişi daha var ama benden duymuş olmayın bu dernekleri çoğu buhardaş stabwood modları bile 100tl'ye alıyor. ???? Çoğu mod/ato zaten hediye geliyor onlara ????
Niye bekarların yok iken, evlilerin stabwood'u var ?Bekarlık sultanlıktır diyene stabwood yok diyolar abi ???? biri de bize hediye etse de kullansak
sesli güldüm ahahahahahaNiye bekarların yok iken, evlilerin stabwood'u var ?
Fitne sokayım aklınıza, belki, sizi de bu tarafa çekeriz
Valla abi şu devirde evleneceğim paraya stabwood mod üretip satarım en azından kâr ederim ????Niye bekarların yok iken, evlilerin stabwood'u var ?
Evlilikte şeffaflık esastır zaten ????Selamlar ultem çatı. 50 liraya stabwood aldım ama ben kendimce çakallık yaparken farklı birşey keşfettim. Bizimkinin aldığı makyaj malzemesi gibi şeylerde baya ucuzmuş 10 lira ile 50 lira arasında hepsi
Pom çatıda herkes Sultan, herkes kendi yoluna bakıyor demektir bu ????Bekarlık sultanlıktır diyene stabwood yok diyolar abi ???? biri de bize hediye etse de kullansak
Evliler birikim yapabiliyor. Sebep bu.Niye bekarların yok iken, evlilerin stabwood'u var ?
Evliler birikim yapabiliyor. Sebep bu.
Şimdi diycen ki bekarlar yapamıyor mu?
Tanışma gün dönümü hediyesi, Tanışma ay dönümü hediyesi, tanışma yıl dönümü hediyesi.
14 Şubat hediyesi,
-"Ay aşkııımm şuna baksana nekadar şiriiin" hediyesi
Pastanesi, lokantası, gezmesi, tozması ............. daha da uzar gider.
Nasıl para biriktirecek de stabwood alacak garibim.????????????????????
Var var ????????????Tek tarafli olmaz ama Bekar erkeklerinde "Ay aşkııımm şuna baksana nekadar şiriiin" hediyesi alma hakki olmali