lizardking
Community
bu camı nereden bulabiliriz
bu camı nereden bulabiliriz
Özellikle bu ultem renginde olan munoz mu olacakbu camı nereden bulabiliriz
yok hocam tırtıklı olması yeterli özel bi adı vardı bunun ama unuttumÖzellikle bu ultem renginde olan munoz mu olacak
Bishop camları kumaya tam uymuyor bende aldım 2 side kırıldı sen bak elinde varsa alırsın yoksa bakarım bulursam 1 ad.hediye ederim sorun değil.2 linkede msj at ama linkin birinde cezalıydı cvp.veremiyorduYok canım zahmet etmeyin hocam. Telegramda baktım karşıma direk bir liste çıktı zaten Bishop ve Kuma uyumlu şeklinde belirtilmiş. Bishop için ayrıca cam ilerleyen süreçte temin ederim kutu içeriğini tamamlamak için. cam sağlıklı falan ama çabuk kırılıyor. pleksi 2 tane alır kafam rahat kullanırım bari.
Uyar hocam. Bishop camı Kuma'ya tam oluyor. Sadece normalden kalın oring kullanıyorsanız zor açılıyor. 1.2 mm oringle problem yaşamazsınız. Gerçek camdan bahsetmiyorsak tabi, o sıkışırsa kırılabilir.Bendeki kumanın camını bishop a taktım biraz sıkı oldu ama bishopa takabildim. Fakat bishop camı kumaya olur mu test edemedim malum kırıldı 2 camımda. zaten kumada sorunum yok bir tane yedek olsun diye alırım. eğer kumaya uymazsa bishop ta kutu içeriği yaparım artık
Cam olanları çinden, pleksi olanları ozz mods'tan aldım.Ozz mods pleksi(pc)satıyor.jeton sonradan düştü bunlar pleksi gibi duruyor resimlerde, siz kırıldı derken cam mı almıştınız
Üzerindeki oringler kırdı benim 2 ad. camı.Sen şanslısın tam oturmuş cam ulton kumanın üretim partilerinde mikron değişiklikler olabiliyor(oring vb) nede olsa clon ürün.Çoğu kullanıcının camları kırıldı.Uyar hocam. Bishop camı Kuma'ya tam oluyor. Sadece normalden kalın oring kullanıyorsanız zor açılıyor. 1.2 mm oringle problem yaşamazsınız. Gerçek camdan bahsetmiyorsak tabi, o sıkışırsa kırılabilir.
Gerçek camı orijinalde de kırar hocam, gerçek cam kullanmak için 1 mm oringe düşmek gerek. Kuma tankının alt-üst çıkıntıları varken, Bishop tankında olmaması nedeniyle oring ölçüsünü düşürmek gerek kullanılacaksa.Üzerindeki oringler kırdı benim 2 ad. camı.Sen şanslısın tam oturmuş cam ulton kumanın üretim partilerinde mikron değişiklikler olabiliyor(oring vb) nede olsa clon ürün.Çoğu kullanıcının camları kırıldı.
nereden bulabilirim acaba? ozzmods satıyor mu?Knurlend veya knurling cam
Ekli dosyayı görüntüle 64824