• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Ennequadro Mods - Kuma Rta

Elimdeki likitleri benim istediğim gibi veren atolar olduğu için olabilir )))
Aroma içim birşey diyemem ama sek içip boğaz vurumu arayanlar için mikemmel bir ato

Bende ulton klonunu kullanıyorum.Aroma çok iyi, vurum orta ve üstü(3mg nic)?buhar tatminkar, kurulum ve pamuklaması kolay, besleme sıkıntısız kısacası üzmeyecek,işçiliği iyi bir ato.Tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 61434

15 mg / 16.5 mg içen ben biraz tebessüm ettim bu mesaja , 18 mg içen @aliemirkose ne der bilmiyorum ????

Aroma içim birşey diyemem ama sek içip boğaz vurumu arayanlar için mikemmel bir ato

15 mg / 16.5 mg içen ben biraz tebessüm ettim bu mesaja , 18 mg içen @aliemirkose ne der bilmiyorum ????
@BigEagle ???? eski 2000 ler gibi valla içtiğini anlıyorsun gayet güzel bence @Labuda şimdiye kadar bişey olmadı şimdiden sonra da olacağını sanmıyorum

Öyle şeyler yaptığım zamanlar oldu ???? saka tabiki hatta yorum yapmaktan cekinirim herkesin damak tadi farkli kullandigi likit farkli yanlış yonlerdirmeyeyim diye ben orada niye öyle yazMisim hatırlamıyorum birisine demişimdir siz niye sahiplendiniz atoyu )))

siz kuma ekibi nduro bakın, tilemahos bakın armed eagle yenisi cikmis bak zehre bak başka vurumlu ato yok bildiğim

Geri