aliemirkose
Community
???? tedarikçinin birine yazdım 7-8 tane kuma alacağım diye adam dalga geçiyorum sandı
7-8 tane kendisine almayacak hocam , ben 2. Yi arıyorum ali de 2. Yi alacak ve ilk defa sahip olacak/arayan 5-6 kişi daha varNormal değil mi , 2.yi bile alana ben şaşırıyorum 7-8 den bahsediyorsunuz dlc bulun fenaaaaa ))) ????
Ekli dosyayı görüntüle 61679
???????? @Elvis hocam bundan için öm ????????Normal değil mi , 2.yi bile alana ben şaşırıyorum 7-8 den bahsediyorsunuz dlc bulun fenaaaaa ))) ????
Bir yandan zehride veriyon hocam????Normal değil mi , 2.yi bile alana ben şaşırıyorum 7-8 den bahsediyorsunuz dlc bulun fenaaaaa ))) ????
kumanın detaylı bir incelemesini bulamadım üstadlar yapsa bi inceleme fena olmaz aslında farklı sarımlar farklı chamberlar lezzet vurum karşılaştırmalar vs
Dani micro kayfun x setupi guzel durmuyo tasiyor ????????iyi değilse hiç kullanmadan satışa koyayım
Ekli dosyayı görüntüle 62535
kuma da ufak kalır onun üstüne , çöp kutusunun adresini yazam mı ?Dani micro kayfun x setupi guzel durmuyo tasiyor ????????
kuma kullanan düşünsün diycem de 22mm değil mi kuma ????kuma da ufak kalır onun üstüne , çöp kutusunun adresini yazam mı ?