Siz de güle güle kullanın dostum ,kendi kendine gelenler iyiymiş.
Bunlardan kalmışmı piyasada yaww güle güle kullan abi
dryburn de likiti fazla döküyor olabilirsiniz; fitiller pamukta iz yapacak kadar baskı yapmıyor olabilir; eğer bu iki yöntem de işe yaramazsa fitilleri pamuk yönüne hafif çapraz yapın... ben de atacaktım bir ara camdan sonra bunları yapınca düzeldi. david beyden yeni fitil alarak da çözebilirsiniz konuyuFlash bi türlü alışamadım. Çok besleme yapıyor her türlü yöntem denedim????Ekli dosyayı görüntüle 55447
Pamuğu vida üstünde kısa tutun hocamFlash bi türlü alışamadım. Çok besleme yapıyor her türlü yöntem denedim????Ekli dosyayı görüntüle 55447
Ben fitil kullanmıyorum daha doğrusu kullanmayı bile bilmiyorum lakin hiç böyle bir sorun oluşmadı nedense.dryburn de likiti fazla döküyor olabilirsiniz; fitiller pamukta iz yapacak kadar baskı yapmıyor olabilir; eğer bu iki yöntem de işe yaramazsa fitilleri pamuk yönüne hafif çapraz yapın... ben de atacaktım bir ara camdan sonra bunları yapınca düzeldi. david beyden yeni fitil alarak da çözebilirsiniz konuyu
Ben fitil kullanmıyorum daha doğrusu kullanmayı bile bilmiyorum lakin hiç böyle bir sorun oluşmadı nedense.
Problem dlc fitilinden büyük ihtimal ile yaklaşık olarak 3-4 adet clon fev kullandım kimisinde fazla besleme kimisinde beslememe problemleri oluyor idi. Şuan ytfk 4.5s+ kullanıyorum. Hatasız diyebilirim. Orjinalede sahibim ama henüz kullanmaya kıyamadım. Arasında bir fark görmedim açıkcası malzeme/yiv vsFlash bi türlü alışamadım. Çok besleme yapıyor her türlü yöntem denedim????Ekli dosyayı görüntüle 55447
Bende şuan orj. Kullanıyorum bi arkadaşımdan fitiller ile ilgili yorum duydum bazen delik çapları farklı olabiliyor diye. Fitil konusunda nasıl çözüm bulabilirim.Problem dlc fitilinden büyük ihtimal ile yaklaşık olarak 3-4 adet clon fev kullandım kimisinde fazla besleme kimisinde beslememe problemleri oluyor idi. Şuan ytfk 4.5s+ kullanıyorum. Hatasız diyebilirim. Orjinalede sahibim ama henüz kullanmaya kıyamadım. Arasında bir fark görmedim açıkcası malzeme/yiv vs
Bende şuan orj. Kullanıyorum bi arkadaşımdan fitiller ile ilgili yorum duydum bazen delik çapları farklı olabiliyor diye. Fitil konusunda nasıl çözüm bulabilirim.
Açıkcası pamuklamam çok iyi ama dryburn konusunda hiç dikkat etmemiştim.fitiller tam olarak iz yapıyor.dryburn de likiti fazla döküyor olabilirsiniz; fitiller pamukta iz yapacak kadar baskı yapmıyor olabilir; eğer bu iki yöntem de işe yaramazsa fitilleri pamuk yönüne hafif çapraz yapın... ben de atacaktım bir ara camdan sonra bunları yapınca düzeldi. david beyden yeni fitil alarak da çözebilirsiniz konuyu
aslında demek istediğim pamuğunuza döktüğünüz likit fazla gelince üstüne üstüne emmeye çalışıyor likiti. siz çekerken içerideki basınçla daha çok likit geliyor tanktan. o zaman sorun oluyor ben artık pamuğun yarısını kuru bırakıyorum neredeyse. bu durumda da dlc fitildeki çentiği pamuk yoluna hizalarsanız iyi olur benceAçıkcası pamuklamam çok iyi ama dryburn konusunda hiç dikkat etmemiştim.fitiller tam olarak iz yapıyor.
Tmmdır her yolu denedim tek bunu denememiştim yani ilk defa duydum bunu da denicem. Bu arada fitillerin çentiklerinin hangi yöne bakması çok önemli mi?aslında demek istediğim pamuğunuza döktüğünüz likit fazla gelince üstüne üstüne emmeye çalışıyor likiti. siz çekerken içerideki basınçla daha çok likit geliyor tanktan. o zaman sorun oluyor ben artık pamuğun yarısını kuru bırakıyorum neredeyse. bu durumda da dlc fitildeki çentiği pamuk yoluna hizalarsanız iyi olur bence
dilerseniz bir önceki mesajda belirttiğim gibi daha az likitleyerek deneyin. son çare bakabilirsiniz fitile. resimlerdeki likit bence biraz fazlaFitil almadan nasıl çözebilirim. Elimde mesh olsa bi tık onunla darlatabilirm diye düşünmüştüm.
???? ayrıntıyı şimdi farkettim. İsminizi yazdırmak ta modu ölümsüz yapmış ayrı bi hava katmış @GaziHazarModum eksikti