• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flash bi türlü alışamadım. Çok besleme yapıyor her türlü yöntem denedim????Ekli dosyayı görüntüle 55447
dryburn de likiti fazla döküyor olabilirsiniz; fitiller pamukta iz yapacak kadar baskı yapmıyor olabilir; eğer bu iki yöntem de işe yaramazsa fitilleri pamuk yönüne hafif çapraz yapın... ben de atacaktım bir ara camdan sonra bunları yapınca düzeldi. david beyden yeni fitil alarak da çözebilirsiniz konuyu

dryburn de likiti fazla döküyor olabilirsiniz; fitiller pamukta iz yapacak kadar baskı yapmıyor olabilir; eğer bu iki yöntem de işe yaramazsa fitilleri pamuk yönüne hafif çapraz yapın... ben de atacaktım bir ara camdan sonra bunları yapınca düzeldi. david beyden yeni fitil alarak da çözebilirsiniz konuyu
Ben fitil kullanmıyorum daha doğrusu kullanmayı bile bilmiyorum lakin hiç böyle bir sorun oluşmadı nedense.

Flash bi türlü alışamadım. Çok besleme yapıyor her türlü yöntem denedim????Ekli dosyayı görüntüle 55447
Problem dlc fitilinden büyük ihtimal ile yaklaşık olarak 3-4 adet clon fev kullandım kimisinde fazla besleme kimisinde beslememe problemleri oluyor idi. Şuan ytfk 4.5s+ kullanıyorum. Hatasız diyebilirim. Orjinalede sahibim ama henüz kullanmaya kıyamadım. Arasında bir fark görmedim açıkcası malzeme/yiv vs

Problem dlc fitilinden büyük ihtimal ile yaklaşık olarak 3-4 adet clon fev kullandım kimisinde fazla besleme kimisinde beslememe problemleri oluyor idi. Şuan ytfk 4.5s+ kullanıyorum. Hatasız diyebilirim. Orjinalede sahibim ama henüz kullanmaya kıyamadım. Arasında bir fark görmedim açıkcası malzeme/yiv vs
Bende şuan orj. Kullanıyorum bi arkadaşımdan fitiller ile ilgili yorum duydum bazen delik çapları farklı olabiliyor diye. Fitil konusunda nasıl çözüm bulabilirim.

Açıkcası pamuklamam çok iyi ama dryburn konusunda hiç dikkat etmemiştim.fitiller tam olarak iz yapıyor.

Ekli dosyalar

• 9CE0BCA5-A466-4404-9180-7CC86F2B9FEC.jpeg
    9CE0BCA5-A466-4404-9180-7CC86F2B9FEC.jpeg
    33.9 KB · Görüntüleme: 37
  • 3CDE50F6-816B-4A7A-9754-57F4C4D74352.jpeg
    3CDE50F6-816B-4A7A-9754-57F4C4D74352.jpeg
    49.5 KB · Görüntüleme: 37
Fitil almadan nasıl çözebilirim. Elimde mesh olsa bi tık onunla darlatabilirm diye düşünmüştüm.

Açıkcası pamuklamam çok iyi ama dryburn konusunda hiç dikkat etmemiştim.fitiller tam olarak iz yapıyor.
aslında demek istediğim pamuğunuza döktüğünüz likit fazla gelince üstüne üstüne emmeye çalışıyor likiti. siz çekerken içerideki basınçla daha çok likit geliyor tanktan. o zaman sorun oluyor ben artık pamuğun yarısını kuru bırakıyorum neredeyse. bu durumda da dlc fitildeki çentiği pamuk yoluna hizalarsanız iyi olur bence

aslında demek istediğim pamuğunuza döktüğünüz likit fazla gelince üstüne üstüne emmeye çalışıyor likiti. siz çekerken içerideki basınçla daha çok likit geliyor tanktan. o zaman sorun oluyor ben artık pamuğun yarısını kuru bırakıyorum neredeyse. bu durumda da dlc fitildeki çentiği pamuk yoluna hizalarsanız iyi olur bence
Tmmdır her yolu denedim tek bunu denememiştim yani ilk defa duydum bunu da denicem. Bu arada fitillerin çentiklerinin hangi yöne bakması çok önemli mi?

Modum eksikti

1cf0a3970650561dbea7aac4e27313d0.jpg
???? ayrıntıyı şimdi farkettim. İsminizi yazdırmak ta modu ölümsüz yapmış ayrı bi hava katmış @GaziHazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri