Afiyet olsun abi ????Denemelere devam.
Ekli dosyayı görüntüle 55410
Bu arada o gün pek anlamamışım ama bu bayaa iyiymiş @murcix .teşekkürler.????
Ekli dosyayı görüntüle 55412
Teşekkürler komutanım. ????
@Namca hocam hediyeyi hediye etmek sünnettir derler ????Almadım ama sevgili @murcix ve @Sarge ve kardeşlerimin güzel gönüllerinden kopup gelen hediyeleriyle sahiplendirildim ,Çok teşekkürler kardeşlerim .iyi ki varsınız ,????????????
Ekli dosyayı görüntüle 55433
Dikkatsizligim yüzünden talihsiz bir durumla karsilasmistin cok mahcup oldum,bu güzel haberle bir o kadar sevindim abi ???? emeği olanları da ayrıca tebrik ederim incelikleri için,keyifli buharlar abi ????Almadım ama sevgili @murcix ve @Sarge ve kardeşlerimin güzel gönüllerinden kopup gelen hediyeleriyle sahiplendirildim ,Çok teşekkürler kardeşlerim .iyi ki varsınız ,????????????
Yok be kardesim .ne mahcubiyeti.olur mu öyle şey..hepimizin başına zaman zaman geliyor böyle şeyler.Bütün dertlerimiz bu kadar minnak olsa keşke,canınızı sıkacak hiçbir şey yok ,gönlünü ferah tut kardesım.????Dikkatsizligim yüzünden talihsiz bir durumla karsilasmistin cok mahcup oldum,bu güzel haberle bir o kadar sevindim abi ???? emeği olanları da ayrıca tebrik ederim incelikleri için,keyifli buharlar abi ????
Güle güle kullan kardeşim ????
Afiyetle buharla üstat ????????Almadım ama sevgili @murcix ve @Sarge ve kardeşlerimin güzel gönüllerinden kopup gelen hediyeleriyle sahiplendirildim ,Çok teşekkürler kardeşlerim .iyi ki varsınız ,????????????
Teşekkürler dostum.,böylesine güzel insanların sofrasında olmak ayrı bir lezzet katıyor hayatımıza.????????????
???? teşekkür ederimAklımdasın.
güle güle kullan da nasıl geldi acıba? ben de istiyomdu bundan ya da millenium dan ????????????????????
güle güle kullan da nasıl geldi acıba? ben de istiyomdu bundan ya da millenium dan ????????????????????
çok güldüm yaw ???????????? ama yine de yurtiçi kullanmayaymış iyimiş... sıfıra benziyor... şaka bir yana güle güle kullan üstadgönderici yazan kısımda 7-7 olan bi zar işareti vardı ???? ????