aliemirkose
Community
Hayırlı olsun @KeaSH07 kardeşim güzel günlerde kullanCaiman v4 rda aldım
Hayırlı olsun @KeaSH07 kardeşim güzel günlerde kullanCaiman v4 rda aldım
Ustad ultem chimneyi alali olmustu baya, modla beraber metal chimney ve pc tank aldim 4 ml. Sekte su an cok keyifli. Ulteme gore daha soguk bir buhari var. Ultem takimi aromalida kullanicam.
teşekkür ederim üstad. daha iyileri senin olsun. ben de standard çiplere daha fazla dayanamadım azcık da ek hesaptan da taksite girdim ????Güle güle kullan hem tankını hem modunu. Satmazsan evladiyelik setup olmuş. Mod bende almak istiyordum Murat abiyle baya konuştum ama durumlar el vermiyor bu ara. Tekrar güle güle kullanın ????
???? kurban bayramında pay hissesine girerdin o paralarla @GaziHazarteşekkür ederim üstad. daha iyileri senin olsun. ben de standard çiplere daha fazla dayanamadım azcık da ek hesaptan da taksite girdim ????
ben de dedim kendime; ya genel uygulama olan kurban kesip azıcık dağıtıp kalanını kendime ayırayım bütün yıl yerim ya da buhara harcayıp bunu yapanlara dua edeyim diye... ikilemler bana göre değilmiş ???????????????? kurban bayramında pay hissesine girerdin o paralarla @GaziHazar
integrayı nereden aldınız.Ekli dosyayı görüntüle 55356
fev ve integra aldım
???? gitti sermaye gittiben de dedim kendime; ya genel uygulama olan kurban kesip azıcık dağıtıp kalanını kendime ayırayım bütün yıl yerim ya da buhara harcayıp bunu yapanlara dua edeyim diye... ikilemler bana göre değilmiş ????????????
bu canavarı aldım
sağ ol hocam , teşekkür ederim.Adamlar ballı hala gümrükten mal geçirenler var ????????
Güle güle kullan hocam.
canavar diyince pinleri diş sandım ???????? o nedir yaw kaç coil alıyor o 10 falan mı? maşallah. dalgıçlık var sanırımbu canavarı aldım
senelerdir bugüne hazırlandım hocam. havuzda her gün antreman yaptım son 2 aydır, 147 saniye kadar tutabiliyorum nefesi artık hazırım gibi 8 coil sarılıyor suan da daha artırma planım var ayrıca cam agacı ve 4lu bobın tıpı sarımlarımda hazır lakin bugun 100ml likiti deviricez gibi emdikçe emiyor , düşünüyorum şu an sarımları likitsiz en ucuzundan nbase alıp denesem daha iyi olucak gibicanavar diyince pinleri diş sandım ???????? o nedir yaw kaç coil alıyor o 10 falan mı? maşallah. dalgıçlık var sanırım
ben diyeyim ; edin hocam, bu rda dan edin ,inanılmaz , öyle böyle değil, aroma ,buhar müthiş ötesi güzel lakin mod da önemli Allatan steam crave 1.5 1 hafta önce geldi 4 pilli 200w şuan cayır cayır akıyor...güle güle kullan üstad ???????? valla ne diyeceğimi bilemedim ????????
benim ciğerler dayanmaz hayatta üstad ???? denizler altında 20bin fersah ararken bulurum kendimi ????????????ben diyeyim ; edin hocam, bu rda dan edin ,inanılmaz , öyle böyle değil, aroma ,buhar müthiş ötesi güzel lakin mod da önemli Allatan steam crave 1.5 1 hafta önce geldi 4 pilli 200w şuan cayır cayır akıyor...