• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En Sevdiğiniz Tel? Neden?

Erinmesem nife30 ve titanyum dan sasmam ama cok eringen yapim olmasi nedeniyle kantal devam. Ilk baslarda 26ga candir dedim, sonra 27 ga, daha sonra 28ga dedim, su anda 29 ile aşk yasiyoruz ve 30ga ya goz kirpiyorum :)

@Nacruno dan merakla ni80 almakta planlarimda ama hafif ilik soguk icin hangi kalinlik bilemedim.

Erinmesem nife30 ve titanyum dan sasmam ama cok eringen yapim olmasi nedeniyle kantal devam. Ilk baslarda 26ga candir dedim, sonra 27 ga, daha sonra 28ga dedim, su anda 29 ile aşk yasiyoruz ve 30ga ya goz kirpiyorum :)

@Nacruno dan merakla ni80 almakta planlarimda ama hafif ilik soguk icin hangi kalinlik bilemedim.
Ben ni80 28ga kullanıyorum hocam, genelde 0.80-0.90ohm civarı sarımlarım. Ohm kanthala göre daha düşük çıkıyor, bu sebeple 29-30ga tercih etmeniz daha iyi olur gibi

Kanthal 27 ga 6 ya da 7 tur 2.5mm aralıklı
Kanthal 28 ga 5 ya da 6 tur 2.5 mm aralıklı
Ni80 27 ga 6 ya da 7 tur 2.5 mm aralıklı

Ağırlıklı olarak ni80 27 ga kullansam da bu 3 teli ve yazdığım sarım şekillerini hep kullanıyorum. Daha iyi sarımlar elbet vardır ki konuya biraz göz gezdirdim neler var neler ???? benim damak tadıma bu sarımlar uydu başka arayışa girmedim????

Şuan coilogy MTL fused Clapton kullanıyorum ama vandy vape MTL fused clapton ni80 in tadını bir türlü vermiyor :(

Ben ni80 28ga kullanıyorum hocam, genelde 0.80-0.90ohm civarı sarımlarım. Ohm kanthala göre daha düşük çıkıyor, bu sebeple 29-30ga tercih etmeniz daha iyi olur gibi

30 ga 2.5 mm 7 tur 1.50 ohm. Helix i bana tekrar sevdirdi. Yogun tart gitti alt notadaki limonda eklendi. Buhardaki islaklik gitti, yani guzel oldu. Tabi buna buharin ilikliginida ekleyince daha guzel oldu. Tesekkurler :)

Çok değişken esasında

18650 mech 0.11
21700 mech 0.14
21700 series 0.35

ayrıca moduna ve kullandığım RDA türüne göre bu değişmemekte.

misal asgard modelinde 0.11 kullanmayı tercih etmiyorum.
Nedeni postless denilen deck sistemi yüzünden konumlandirma yukarda kalıyor ve driptipe yaklaşıyor.
Hadi kenara cekeyim deseniz ultem parca yüzünden yanlara cekemiyorsunuz :)
O yüzden asgard ideal 0.14 ( aroma kesinlikle pastane )
Nightmare & Valhala 28 mm 2 post deck mantığı olduğu için ve ultemi olmadığından yayla gibi konumlandirma yapabiliyorsun bu yuzden 0.11 takar geçerim:)

Aynı 28 mm rda'ları series modda kullandığım zaman iş komple degisiyor ohm kanunu yuzunden mecbur 0.35 minimum kullanıyorum:))

bu arada dl'ci isen forever alien clapton ni80-90

Son düzenleme:
Geri