• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En Sevdiğiniz Tel? Neden?

Atomizerine göre değişmekle beraber ;
1-) Temco 27 GA Kanthal---> MTL de sıcak buhar sevmediğimden 26 yı çok tercih etmıyorum, aromadan da çok ödün vermek istemediğimden 28 çok kullanmıyorum.27 bana ikisinin ortasını sağlıyor.(Kişiseldir,28 ile çok guzel aroma alan arkadaşlar mevcut)
2-)Zivipf NiFe30 ( Aroma fantazisi yapayım dediğimde 28 lik çok hosuma gidiyor,bogaz vurumu azalıyor mu?Bence evet ama vurum ile çok işim yok aslında...)

Atomizerine göre değişmekle beraber ;
1-) Temco 27 GA Kanthal---> MTL de sıcak buhar sevmediğimden 26 yı çok tercih etmıyorum, aromadan da çok ödün vermek istemediğimden 28 çok kullanmıyorum.27 bana ikisinin ortasını sağlıyor.(Kişiseldir,28 ile çok guzel aroma alan arkadaşlar mevcut)
2-)Zivipf NiFe30 ( Aroma fantazisi yapayım dediğimde 28 lik çok hosuma gidiyor,bogaz vurumu azalıyor mu?Bence evet ama vurum ile çok işim yok aslında...)

üstad 27ga da en güzel içim aralığı ve aromayı nasıl yakalarız... benimde az once elime geçti şimdi başlıcam sarmaya... yine 1ohm mu yakalamaya çalışıcaz acaba bilemiyorum :)

üstad 27ga da en güzel içim aralığı ve aromayı nasıl yakalarız... benimde az once elime geçti şimdi başlıcam sarmaya... yine 1ohm mu yakalamaya çalışıcaz acaba bilemiyorum :)
Yukarıda yazdığım gibi,her atomizer aynı sarımı sevmiyor... Mesela Kayfun Prime da 2,5 kılavuza aralıklı 6 sarım güzel olurken,Spica Proda 2,5 a aralıklı 5 sarım daha güzel oluyor... Ara ara can sıkıntısından 2 mm kılavuza sarıp tad değişikliği de yaşatıyorum kendıme :ROFLMAO:
Bence deneye deneye size uygun olanı bulabılırsınız...

Temperature control kullanmayan bir mtlci olarak temcodan vazgeçemiyorum. Kullansam belki zivipf denerdim. Bildiğiniz kantal ama dayanıklı temconun telleri. 2 çekince kararmıyor hemen. Kalınlığı ise atomizere göre değişiyor. Soğuk buhar veren bir atomizerse 26 ga Sıcak buhar veren bir atomizerse 28 ga. Fakat 25 ve 27lik tel de bulundururum genelde çünkü bazı aromalarda bazı tatlarda değişiklik yaptığım oluyor. Can sıkıntısı işte, bilirsiniz..

Konu çok güzel olmuş. Ben Temco Kanthal 26 ga kullanmayı tercih ediyorum genelde. 27 veya 28 'e geçtiğimde aroma da çok kayıp hissediyorum. Zirconium ve nife 30 ısı kontrolünde beğendiğim teller ama çok atomizer değiştirdiğimden onları fazla kullanamıyorum çünkü kimi ato da zirconium çok kötü sonuç verirken kimi atoda da çok iyi sonuç alınabiliyor.

temco 27ga- her yola geliyor :) mtlde 6 tur hafif aralıklı aroma şelale :ROFLMAO:
dicodes nife30 - uzunca kullandım aroma açısından hep memnun kaldım ama dna chip kullandığımdan bi yerden sonra zor gelmeye başladı ayar işleri, arada esereklenirsem sarıyorum bir iki tank

Watt modunda atomizere göre temco kanthal 28 ya da 26
TC modda
nife30 28 ga - aroması net, şu an için TC mod en kararlı tel
Ss316 30 ga - elimde çok var zorunlu seviyorum
Tungsten - makara üzerindeyken uzaktan eldivenle seviyorum, sarilmiyor namissiz

Stealth Vape - Nife30 ( aromada beni inanılmaz tatmin ediyor :) buharın sıcaklığını dilediğin gbi ayarlamak gibisi yok )
Temco Ni80 ( mekanikte kullanıyorum, aroma kantala göre daha güzel ve daha çabuk ısınıp soğuyor gibi geliyor bana )
Zivipf - Temco Titanyum ( nifeden fırsat kalırsa sarıyorum, nife30'a göre boğaz vurumunda daha iyi fakat aroma biraz düşük kalıyor, birde çok yumuşak tel nazik olmak lazım )

Stealth Vape - Nife30 ( aromada beni inanılmaz tatmin ediyor :) buharın sıcaklığını dilediğin gbi ayarlamak gibisi yok )
Temco Ni80 ( mekanikte kullanıyorum, aroma kantala göre daha güzel ve daha çabuk ısınıp soğuyor gibi geliyor bana )
Zivipf - Temco Titanyum ( nifeden fırsat kalırsa sarıyorum, nife30'a göre boğaz vurumunda daha iyi fakat aroma biraz düşük kalıyor )
Bilmukabele diyorum. Bende mtlde Nife30 ve clapton ni80 tel kullanıyorum. Önceden mekanik mod kullandığımda ise gene Alien clapton ni80 kullanıyordum. Hem aroma fazlalaşıyor hemde tel hemen soğuyor. ?

Geri