• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Likit Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ugur

Community
İçmekten bıkmadığınız veya güncel sevdiğiniz likitleri sırayalım benim gibi likit arayışın da olanlar içinde rehber bir konu olsun :)

MTL
Mom and Pop - Calipitter Chow (Evyap)
Five Pawns - Grandmaster
Halo - Tribeca (Evyap)

DL
Vampire Vape - Pinkman (Evyap)
Twelve Monkeys - Kanzi
Lemon Twist - Pink Punch Lemonade

Son düzenleme:
Oyla 0
Efkar-İkinci (Maalesef artık üretilmiyor)
Efkar-Hayat
Efkar-Birinci
Five Pawns-Castle Long Reserve
Five Pawns-Black Flag Risen Enriched (Maalesef artık üretilmiyor)
Efkar-Bitlis
Cutwood-Boss Reserve (eski seri)
Brand No 35-The One
Five Pawns-Grandmaster (fazla içince bayabiliyor)
Efkar-Rahvan (Pg oranı biraz daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi sanki bilemedim (:)
Cutwood-Tobacco Trail
Cutwood-Unicorn Milk
Vapesis-Syrena
Vapesis-Terebellum
Arion-Raven
Heisenberg-Tobacco Cookies
Heisenberg-Cookie Star
Brand No 35-Tribeca(Orjinal tribecadan daha çok seviyorum)
Arion-Light Blended Tobacco&Gold Blend(Benzer tatlar, benzer aromalar.. Golden virginia lezzetleri)

Hepsi mtl içim için yazılmıştır.

Bu aralar Mtlde:
Aroma vadisi clon dinner lady lemon tard 6mg
cuttwood boss rezerve 6mg
Aroma vadisi Mad Hatter - I Love Cookies
Severek tükettiğim likitler ama sürekli aynı likiti içemiyorum. Genelde değişik kilitler denemeyi seviyorum

Denedim hocam. Kendine has bir tadi var ama kesinlikle tutun ceviz degil. Zamaninda buharli istanli bir siteden alinma aroma ile yapilmis bir likitten 10ml kadar icmistim cok hosuma gitmisti ama bir daha denk gelmedim maalesef
Bende demlemiştim o aromadan
Hala o keyifli içime ulaşamadım başka aromalarla
İçeriği neydiği belirsiz aromalardı ama
Silky velvet ve sizinde beğendiğiniz tütün ceviz çok iyiydi
Aslında tam ceviz değil,ceviz içinin dış zarı gibi bir tadı vardı

Bir ara bi evyap yapan birinden frape adında bir likit almıştım mükemmel ötesiydi oda aroma alıp nbase karıştırıp 30 ml halinde satıyordu. Aromanın orijinal adı neyse üstüne de onu yazıyordu daha sonra iletişim kuramadım kendisiyle kaldı öyle . kahveli misbon tarzında baya iyi bi likitti ama bi daha bulamadım . Likit konusu açılmışken nerden bulabileceğimi veya bu aromayı bilen birileri vardır ümidiyle yazıyorum .Umarım vardır ?

kesınlıkle arion valor tek gecerım mtl de...ama bır ara senden deneme amaçlı bı evyap ın varsa tütünlü denemek isterım @GURCANN :) has mtl ci nın içtigi tütün nasıldır bılmıyorum daha :D
DL de famous fair funnel cake

Five Pawns Castle Long Reserve
Five Pawns Castle Long Clone
OMS - Brand Mix The Black Pearl Tobacco
Naked Hawaiian Pog
Brand No35 The One Salt
Smok Hunter Captain Barbarossa
Efkar Birinci
Kanzi Clone
A Killer Guava Pear Cobbler

[QUOTE="Ugur, post: 2281, member: 152"
Şu Castle Long u bir ben sevemedim sanırım orijinal de aldım clon da sevemedim hindistan cevizini bana göre değil sanırım :)

[/QUOTE]

Bende sevemedim yalnız değilsin hocam Hindistan cevizi var diye eliquid France da deneyemiyorum yazık olmasın para.. Boss reserve a devam arada elmalı turta içiyorum dl de ohw magicman

O nargiledeki karpuz çilek böğürtlen tadını bulan varsa yazsinnn lutfen

Geri