• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Likit Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ugur

Community
İçmekten bıkmadığınız veya güncel sevdiğiniz likitleri sırayalım benim gibi likit arayışın da olanlar içinde rehber bir konu olsun :)

MTL
Mom and Pop - Calipitter Chow (Evyap)
Five Pawns - Grandmaster
Halo - Tribeca (Evyap)

DL
Vampire Vape - Pinkman (Evyap)
Twelve Monkeys - Kanzi
Lemon Twist - Pink Punch Lemonade

Son düzenleme:
Oyla 0
Mtl

Heisenberg (evyap)
Bazen Heisenberg demlerken içine nar, elma, çilek, limon, elimde meyveli ne varsa biraz katıyorum. Mümkünse ekşi meyvelerden ekliyorum. Müthiş oluyor.

Herkes ya tütünlü ya da castle long benzeri likitler tüketiyor mtl’de. Ben nedense onları sürekli içemiyorum. Sürekli içtiğim yalnızca Heisenberg

Mtl

Heisenberg (evyap)
Bazen Heisenberg demlerken içine nar, elma, çilek, limon, elimde meyveli ne varsa biraz katıyorum. Mümkünse ekşi meyvelerden ekliyorum. Müthiş oluyor.

Herkes ya tütünlü ya da castle long benzeri likitler tüketiyor mtl’de. Ben nedense onları sürekli içemiyorum. Sürekli içtiğim yalnızca Heisenberg
Heisenberg sevmeyen hiç sevmiyo seven de bırakamıyor ben de iki ayda bir yapıyorum

Dost tavsiyesiyle TFA soho demledim . Kullandığım diğer aromalardan farklı bir havası olmasına rağmen bir hayli sevdim. Alışveriş listem de mutlaka yer alacak gibi duruyor.

Adv:castle Long & Rezerve
Favori:
Boubas bounty
VTC
Black Flag Riesen

Nefret ettiklerim:
Tribeca
Monkey snacks
Grand master
Boss rezerve
????

Geri