• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Likit Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ugur

Community
İçmekten bıkmadığınız veya güncel sevdiğiniz likitleri sırayalım benim gibi likit arayışın da olanlar içinde rehber bir konu olsun :)

MTL
Mom and Pop - Calipitter Chow (Evyap)
Five Pawns - Grandmaster
Halo - Tribeca (Evyap)

DL
Vampire Vape - Pinkman (Evyap)
Twelve Monkeys - Kanzi
Lemon Twist - Pink Punch Lemonade

Son düzenleme:
Oyla 0
Mtl olarak tüketmiş olduğum likitler.
Five Pawns Castle Long Reserve
Five Pawns Castle Long
Five Pawns Grandmaster
Five Pawns Black Flag Risen
Halo Tribeca
Halo Belgin Cocoa
Boss Reserve
Tobacco Trail
Mom and Pop Calipter Cow

Eski Boss Reserve olsa da içsek abi :)

Kent slim dermişim :LOL: Şaka tabiki o eskidendi. Yavaş yavaş sek nbaseye kayıyorum. Çünkü içebildiğim tek likit realcig aromalı likit.

Bende bir kere denedim sek nbase içmeyi ama benim olayım aroma mtl ve dl de 3 mg kullanan biri olarak sek nbase bana hiç uymadı :)

Bu aralar E Liquid France Supreme ve Good LIfe High Five

E-Liquid France bulursam bende almak istiyorum daha önce deneyemedim.

Avatardaki.... camel soft vw Grand master ;)

Abi totalde kaç GM içmişsindir :)

Mtl :
Five pans Castle long : efterian clon :)
Boss reserve : twisted ;)
Tribeca ( hiç sevmezdim tütünü ) : keyf premixum
Gods milk : efterian clon
Five pans bowdens mate : efterian clon

Dl :
Unicorn milk
Ohw the man
Frend master
Yaz rüyası : efterianın tarifi mükemmelllll

Şimdilik aklıma gelenler :)

Şu Castle Long u bir ben sevemedim sanırım orijinal de aldım clon da sevemedim hindistan cevizini bana göre değil sanırım :)

Tutun ceviz. Olsa da buharlasak

Five Pawns Black Flag Risen'de çok az miktarda ceviz hissediliyor ama tam tütün ceviz denmez tabi

FIVE PAWNS REKLAMI içerir :D:D

Ben GrandMasterı en tepeye koyarım sanırım. MOM and POP Türkiye'ye gelir gelmez demleyeceğim ilk likit olacak sanırım

Mom And Pop aroma hocam ama ben premium likitlerden daha çok seviyorum :)

Bende bir kere denedim sek nbase içmeyi ama benim olayım aroma mtl ve dl de 3 mg

Hocam sek nbase zaten esigaranın zararını da en aza düşürmeye çalışanların alışmaya çalıştıkları olay ;) Yoksa zevk verdiği yok. Tabi ben aromada boğulan bir insanım. Hussar, skyline gibi atoları bu yüzden verdim arkadaşlara. Bendeyken zulüm altındaydılar. :giggle: Alışması biraz zaman alıyor. Ben dahi aylardır iki ato ile dolaşıyorum. Biraz ondan biraz sek tarzı alışmaya çalışıyorum açıkçası.

Orji likitte alsam nbase ile seyreltiyorum zaten hocam aromaları Sek nbase içmeye başlayınca inanılmaz çok geliyor

Haklısınız. Bunu cayı sekersız ıcmeye alısmaya benzetıyorum. Firmalar daha fazla aroma koyarak Hazır coil kullanan kullanıcıya da tel ve pamuklama yapmayı bilmeyen kullanıcıya da ürünlerini sevdirmek icin bol aroma kullanmayi tercih ediyorlar. Birde kabul etmemiz lazim ki Likit olayinin lokomotifi Amerika ve Amerikan Likit ureticileri. Onlarin kulturunde de fazlasiyla abartmak var. V12 binek otomobiller aklima ilk gelen ornek. Bu anlamda pek cok likit seyretilse bile gayet yeterli aromaya sahip aslina bakarsaniz. Cayi sekersiz icmeye alismak gibi az aromaya alismak her buharcinin zaman icinde tercih etmesi gereken yön olduğu kannatindeyim..

Mtl olarak tüketmiş olduğum likitler.
Five Pawns Castle Long Reserve
Five Pawns Castle Long
Five Pawns Grandmaster
Five Pawns Black Flag Risen
Halo Tribeca
Halo Belgin Cocoa
Boss Reserve
Tobacco Trail
Mom and Pop Calipter Cow

Neredeyse birebir likitleri tüketiyoruz hocam, denemediğim üç likit var listenizde onları da denesem belki de seveceğim, zevkimiz çok benzer gibi duruyor en kısa sürede test ediyorum.

Yalnızca MTL

Five Pawns - Castle Long Reserve
Five Pawns - Grandmaster
Halo - Tribeca
Cuttwood - Boss Reserve
Cuttwood - Tobacco Trail
Alien Visions - Gorilla Juice
Alien Visions - Boba's Bounty
Troy No:1 (Artık gezegende 12 mg yok finish hepsini ben içtim sanırım, 6'lara nikotin basıp basıp içmeye devam ediyordum yıldım artık bıraktım)

Neredeyse birebir likitleri tüketiyoruz hocam, denemediğim üç likit var listenizde onları da denesem belki de seveceğim, zevkimiz çok benzer gibi duruyor en kısa sürede test ediyorum.

Yalnızca MTL

Five Pawns - Castle Long Reserve
Five Pawns - Grandmaster
Halo - Tribeca
Cuttwood - Boss Reserve
Cuttwood - Tobacco Trail
Alien Visions - Gorilla Juice
Alien Visions - Boba's Bounty
Troy No:1 (Artık gezegende 12 mg yok finish hepsini ben içtim sanırım, 6'lara nikotin basıp basıp içmeye devam ediyordum yıldım artık bıraktım)
Bulursak alıyorum işte bulamazsam da idare ediyorum. İnşallah buluruz 12mg. Likitimizi. ?

Evyap Tütün. F.E. ve CDD aromaları. Tütün içinde, bisküvi ,karamel gibi tatlara tahammül edemiyorum. 555-real cig-no:4-no:8 den aynı oranda karıştırıp tüketiyorum.

Bende bir kere denedim sek nbase içmeyi ama benim olayım aroma mtl ve dl de 3 mg

Hocam sek nbase zaten esigaranın zararını da en aza düşürmeye çalışanların alışmaya çalıştıkları olay ;) Yoksa zevk verdiği yok. Tabi ben aromada boğulan bir insanım. Hussar, skyline gibi atoları bu yüzden verdim arkadaşlara. Bendeyken zulüm altındaydılar. :giggle: Alışması biraz zaman alıyor. Ben dahi aylardır iki ato ile dolaşıyorum. Biraz ondan biraz sek tarzı alışmaya çalışıyorum açıkçası.
Ustam hussar verilirmi gözünü seveyim. Alışmak istersem bende deneyeceğim o zaman. Yapacak başka bişey yok. Artık önümüzdeki zamana bakacağız.

Ustam hussar verilirmi gözünü seveyim. Alışmak istersem bende deneyeceğim o zaman. Yapacak başka bişey yok. Artık önümüzdeki zamana bakacağız.
Olanla ölene çare yok hocam. Gitti artık.. Esigara ateşlinin zararlarından kurtulmak için sarıldığımız bir yol. Onun da zararını en aza indirmeye çalışmalı diye düşünüyorum. Yoksa onlarca ato mod, tel çeşidi, pamuk türü vs uzayıp gidiyor bi bakıyorsunuz başka bir bağımlılığa tutulmuşsunuz. Bir yerde mantığı dinlemek gerekiyor ;)

Olanla ölene çare yok hocam. Gitti artık.. Esigara ateşlinin zararlarından kurtulmak için sarıldığımız bir yol. Onun da zararını en aza indirmeye çalışmalı diye düşünüyorum. Yoksa onlarca ato mod, tel çeşidi, pamuk türü vs uzayıp gidiyor bi bakıyorsunuz başka bir bağımlılığa tutulmuşsunuz. Bir yerde mantığı dinlemek gerekiyor ;)
Şaka maka bende de 3 tane hussar vardı. Gold Black titanyum hepsini verdim. Hem nakite ihtiyaçtan hemde değişkenlikten. Şimdi Hussar The end var. Birde Clon Hussar Project X var onunla takılıyorum. Benim için esigara hobi oldu gayet hoşuma gidiyor. Eskisi gibi fazla tüketiyorum. Mod ve ato fazla olunca likitleride değiştire değiştire içiyorum. ?

Geri