• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En sevdiğin Driptip?

Leo Faonel

Community
Selamlar;

Bildiğiniz gibi forumda "en sevdiğin" ile başlayan oldukça konu var ve dün akşam forumdaki bir paylaşımdan sonra neden böyle bir konu yok diye düşündüm. Evimdeki yüzlerce (şeyet bini bulmadıysa tabi) driptipi düşündüm. Eğer böyle bir konu olsaydı belki bu kadar para harcamaz, daha kolay istediğime ulaşabilirdim dedim. O yüzden bende bir konu açayım, forumdaki ilk konum olur. Belki kullanıcılara da bir faydam olur diye düşündüm.

Konunun daha verimli olması için eğer varsa fotoğraf paylaşalım lütfen. Detay bilgileriniz varsa onları da esirgemeyiniz, uzunluk, dış çap, iç çap vb. gibi. Hangi atomizer da kullanıp nasıl verim aldığınızı da eklerseniz sevinçten ağlama noktasına gelebilirim. Evet farkındayım, çok talepkâr gözüküyorum ama isteyenin bir yüzü kara demişler :ROFLMAO:

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar...

Vape : ebuhar

drip troy.jpg

soldaki ;

Troya PC drip tip.
MTL içim için en sevdiklerimden. Bütün atomizerlerde kullanıyorum ama asıl yeri gusları üstü
İç çap : 3,5 mm
Dış çap : 8 mm
Çentik sonrası uzunluk : 14,5 mm
Tam uzunluk : 19,5 mm

Sağdaki ;

IDA concept PC driptip.
MTL içimde soğuk buhar için gerekli duyduğum driplerden. Severim kendisini. En çok IDA rda nın ve FeV in üstünde güzel oluyor.
İç çap : 3,5 mm
Dış çap : 8,5 mm
Uzunluk (çentik yok) : 26 mm

Son düzenleme:
Oyla 0
Aslanhandan alınma expro ve gus driptipleri severek kullanıyorum. Exproyu ida rda ile(malum ida rda driptip yuvası derin uzun bir driptip ile kullanımı hem rahat hem güzel oluyor). Gus ultem driptipini de kısa tanklarla ve 26-27ga tel ile sardığım zaman kullanmayı seviyorum (driptip hafif etli ısınma olmuyor). En güzel yanları iç çapı 3,5mm olduğundan hem sıkılık olarak tatmin ediyor hemde likit biriktirmiyor içinde. Yine aynı şekilde çok yakın arkadaşım ultem majör driptipi kullanıyor ve bende bir süre denedim gerçekten dudaktaki hissiyatı güzel. Tel sipariş geçerken sepete ekleyelim en iyisi.

Bu aralar favorim siyah taifun gtr driptipi. Aliden siyah olanı söylemiştim. Keşke metal olanı da söyleseymişim dedim sonradan. Severek kullanıyorum. Arada fakirs pc ve troy driptipleri de rotasyona giriyor. Steamtuners T9 (clear ve ultem)driptiplerini de çoğu zaman Dvarw mtl ile kullanıyorum.

Şunu farkettim. Hep mtl driptip almışım hiç Dl için driptip almamışım. Fakirs in dl driptipi aklıma girdi..

Emanet spica pro varken onun da driptipini çok sevmiştim. Dudaktaki hissiyatı güzeldi.

Berserker driptipi güzeldir. Şu ucu ultem altı çentikli olan. Sıkılık adına etkisi büyük.

Fakirs ss driptip te integra rta ile en sevdiğim.

Aslanhandan alınma expro ve gus driptipleri severek kullanıyorum. Exproyu ida rda ile(malum ida rda driptip yuvası derin uzun bir driptip ile kullanımı hem rahat hem güzel oluyor). Gus ultem driptipini de kısa tanklarla ve 26-27ga tel ile sardığım zaman kullanmayı seviyorum (driptip hafif etli ısınma olmuyor). En güzel yanları iç çapı 3,5mm olduğundan hem sıkılık olarak tatmin ediyor hemde likit biriktirmiyor içinde. Yine aynı şekilde çok yakın arkadaşım ultem majör driptipi kullanıyor ve bende bir süre denedim gerçekten dudaktaki hissiyatı güzel. Tel sipariş geçerken sepete ekleyelim en iyisi.

Bu aralar favorim siyah taifun gtr driptipi. Aliden siyah olanı söylemiştim. Keşke metal olanı da söyleseymişim dedim sonradan. Severek kullanıyorum. Arada fakirs pc ve troy driptipleri de rotasyona giriyor. Steamtuners T9 (clear ve ultem)driptiplerini de çoğu zaman Dvarw mtl ile kullanıyorum.

Şunu farkettim. Hep mtl driptip almışım hiç Dl için driptip almamışım. Fakirs in dl driptipi aklıma girdi..

Emanet spica pro varken onun da driptipini çok sevmiştim. Dudaktaki hissiyatı güzeldi.

Berserker driptipi güzeldir. Şu ucu ultem altı çentikli olan. Sıkılık adına etkisi büyük.

Fakirs ss driptip te integra rta ile en sevdiğim.

GTR çelik driptip'i sana gönderiyim ya bir yolum düşecek olursa kargocuya, kargoyu ödesen yeter :D De ben iner miyim acep şehre onu bilemiyorum tam.

Dış çapı küçük ağızlıkların sigara içiminde verdiği hissiayat çok güzel. Düz olacak, dümdüz.
Bir tane *******'den almıştım, şimdi bir tane de Alibabuş'tan aldım. Şuradaki L modeli. Bunun dış çapı 7mm civarı olsa mesela çok daha güzel olurdu.
Bu mesajda yıldızlanan kısım ilaç ismi olduğu için mi sansür yemiş acaba. :)
Vicodin, majezik falan yazıyorum mesela sansür yemiyor. İlginç. @Koba

Bunlara şunu da eklemem gerekiyor:
Şu anki favorim budur, açıkçası artık metal sipsileri pek tercih etmez oldum.
Kayfun v4 (Ultem)

Kayfun v4 Ultem.jpg
Özellikle Kayfun Prime üzerine çok yakıştı bana göre.

severek kullandığım 2 driptip var.
Fakirs Pc Driptip Link
Ve sen severek kullandığım driptip ise @******** tarafından satışı yapılan ultem Majör (4 numara) driptip. Link
Model olarak Majör adıyla geçen bu driptip Majör Mtl Rta ya gerçekten çok yakışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1577
Resimdekinin aynisini aslanhan dan almistim 10 15 tane drip tipim var ancak sumun verdigi hazzi baskasindan alamadim.

Aede cloudworkz denen dükkanı inceleyin derim göstermiş olduğunuz bazı modeller mevcut ????

Uzun zamandır (joyetech olması lazım) plastik eski sigara ağızlıklarına benziyen bir driptip kullanıyordum. Tüm atomizerlere hem yakışıyor hem de içimi çok keyifliydi. Bir gece vakti sokakta kaybedince aslanhandan bunları aldım en sağda ki konik olan yeni favorim. Ama o siyah plastik dandik olandan bulursam yine alırım.

Ekli dosyalar

• IMG_20200511_171956_HDR~2.jpg
    IMG_20200511_171956_HDR~2.jpg
    28.1 KB · Görüntüleme: 19
Geri