• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En sevdiğin Driptip?

Leo Faonel

Community
Selamlar;

Bildiğiniz gibi forumda "en sevdiğin" ile başlayan oldukça konu var ve dün akşam forumdaki bir paylaşımdan sonra neden böyle bir konu yok diye düşündüm. Evimdeki yüzlerce (şeyet bini bulmadıysa tabi) driptipi düşündüm. Eğer böyle bir konu olsaydı belki bu kadar para harcamaz, daha kolay istediğime ulaşabilirdim dedim. O yüzden bende bir konu açayım, forumdaki ilk konum olur. Belki kullanıcılara da bir faydam olur diye düşündüm.

Konunun daha verimli olması için eğer varsa fotoğraf paylaşalım lütfen. Detay bilgileriniz varsa onları da esirgemeyiniz, uzunluk, dış çap, iç çap vb. gibi. Hangi atomizer da kullanıp nasıl verim aldığınızı da eklerseniz sevinçten ağlama noktasına gelebilirim. Evet farkındayım, çok talepkâr gözüküyorum ama isteyenin bir yüzü kara demişler :ROFLMAO:

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar...

Vape : ebuhar

drip troy.jpg

soldaki ;

Troya PC drip tip.
MTL içim için en sevdiklerimden. Bütün atomizerlerde kullanıyorum ama asıl yeri gusları üstü
İç çap : 3,5 mm
Dış çap : 8 mm
Çentik sonrası uzunluk : 14,5 mm
Tam uzunluk : 19,5 mm

Sağdaki ;

IDA concept PC driptip.
MTL içimde soğuk buhar için gerekli duyduğum driplerden. Severim kendisini. En çok IDA rda nın ve FeV in üstünde güzel oluyor.
İç çap : 3,5 mm
Dış çap : 8,5 mm
Uzunluk (çentik yok) : 26 mm

Son düzenleme:
Oyla 0
@Aspirin üstadın 5 çelik driptipini epeydir kullanıyorum, birinci model favorimdir.

Fakir's driptipleri belki MTL'ye tam uymuyor olabilir ama Troy 1x'lere başka driptip takmıyorum. Severek kullanıyorum. Çelik olanlardan bahsediyorum.

Spica Pro'nun driptipini dışarıdan ince, içeriden ise geniş bulduğum için sevmemiştim.

Spica Pro haricinde ilk ultem driptiplerim şu an kargoda, teslim alayım güncellerim :).

Ha bide siyah expromizer v3'ler ile gelen delrin driptipi IDA ile çok verimli buluyorum. V3'ün kendisini sevmiyorum.

benim instagramdada 1 adet Rus driptip üreticisinin sayfası vardı
muazzam işler yapıyorlar

5-6 çeşit driptip aldım denedim, ama fotoğraftaki alüminyum driptip içimini hiçbirinde bulamadım. Bir driptip, aromayı ve içimi aşırı derecede etkiliyor.
drip-tip-agizlik-3.jpg

Elimde hiç driptip kalmamış :( hepsini hediye etmişim Md atomizeri alınca farketmistim :D şimdi elimde ne dl için 810 driptip kalmış ne de mtl için :(

Güzel konu. Drip tipe çok para harcadım. Abartmıyorum 100'den fazla vardır evde. Bir o kadar daha denemişimdir.
Benim sevdiklerim:

MTL:
1- Aslanhan ultem Majör drip tip
2- Kayfun V4 drip tip
3- FeV uzun (klasik) drip tip
4- Spica Pro drip tip

DL:
1- 810 olarak Kayfun 5.2 ultem drip tip. Içinde spash guard da var. Yeni psu versiyonu da gelmiş.
2- 510 olarak yine Kayfun 5.2 drip tip, ultem uç kısmı ile.
3- Yine 510, Fakirs Ion V2 ultem DL drip tip.

Geri