• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En sevdiğin Driptip?

Leo Faonel

Community
Selamlar;

Bildiğiniz gibi forumda "en sevdiğin" ile başlayan oldukça konu var ve dün akşam forumdaki bir paylaşımdan sonra neden böyle bir konu yok diye düşündüm. Evimdeki yüzlerce (şeyet bini bulmadıysa tabi) driptipi düşündüm. Eğer böyle bir konu olsaydı belki bu kadar para harcamaz, daha kolay istediğime ulaşabilirdim dedim. O yüzden bende bir konu açayım, forumdaki ilk konum olur. Belki kullanıcılara da bir faydam olur diye düşündüm.

Konunun daha verimli olması için eğer varsa fotoğraf paylaşalım lütfen. Detay bilgileriniz varsa onları da esirgemeyiniz, uzunluk, dış çap, iç çap vb. gibi. Hangi atomizer da kullanıp nasıl verim aldığınızı da eklerseniz sevinçten ağlama noktasına gelebilirim. Evet farkındayım, çok talepkâr gözüküyorum ama isteyenin bir yüzü kara demişler :ROFLMAO:

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar...

Vape : ebuhar

drip troy.jpg

soldaki ;

Troya PC drip tip.
MTL içim için en sevdiklerimden. Bütün atomizerlerde kullanıyorum ama asıl yeri gusları üstü
İç çap : 3,5 mm
Dış çap : 8 mm
Çentik sonrası uzunluk : 14,5 mm
Tam uzunluk : 19,5 mm

Sağdaki ;

IDA concept PC driptip.
MTL içimde soğuk buhar için gerekli duyduğum driplerden. Severim kendisini. En çok IDA rda nın ve FeV in üstünde güzel oluyor.
İç çap : 3,5 mm
Dış çap : 8,5 mm
Uzunluk (çentik yok) : 26 mm

Son düzenleme:
Oyla 0
TroyA S'te ve arada Troy 1xv3' de kullarım üstadım. Troy PC driptip var fakat ultem kullanmak istiyorum.

Tedarikçilerimiz de ki ürünlere göz atabilirsiniz üstadım.
https://www.sihirlibuhartv1.com/ürünler/kredi-kartina-taksit-temco-tel-o-zivipf-tel-mtl-dl-fused-clapton-cotton-bacon-prime.48/
1,4,5,7,8 numaralı driptipler 1xV3 ve Troya S de BENCE güzel duracaktır.
Driptipin iç çap ölçüsüne dikkat etmenizi öneririm. Kuvvetli çekimler yapıyorsanız 2,5 mm lik iç çapa sahip driptiplerde ağza likit gelmesi durumu yaşanabiliyor.
Keyifli buharlar.

Katılıyorum ve arttırıyorum. Bence #6 da çok hoş. Özellikle troya S in üstünde çok şık durur ve performans alırsınız.

Beklediğim konuydu. Bu driptip işinde ultem tercihinin altındaki dayanılmaz hafiflik nereden kaynaklanmaktdır.

SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

severek kullandığım 2 driptip var.
Fakirs Pc Driptip Link
Ve sen severek kullandığım driptip ise @Aslanhan tarafından satışı yapılan ultem Majör (4 numara) driptip. Link
Model olarak Majör adıyla geçen bu driptip Majör Mtl Rta ya gerçekten çok yakışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1577

sağolasın sayende driptibimi buldum.. bu gün aldım.. selamları vardı dostumuzun. harkülade gercekten..boşu boşuna işkence cektirmişim ağzıma.. vesile olduğunuza mutlu oldum(y)

sağolasın sayende driptibimi buldum.. bu gün aldım.. selamları vardı dostumuzun. harkülade gercekten..boşu boşuna işkence cektirmişim ağzıma.. vesile olduğunuza mutlu oldum(y)
Ben de hem yeni likitimi, hem de yeni arkadaşlıkları buldum. Çok verimli bir buluşma oldu benim adıma.
Keyifli buharlar...

Geri