• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En Çok Sevdiğiniz Atomizerler Hakkında

Pleasewait

Council
Şu zamana kadar kullanmış olduğunuz ve vazgeçemediğiniz atomizerler hakkında bize bilgi verirmisiniz?

Ben şahsım adına o kadar çok atomizer denedim. Her atomizerin farklı bir yapısı ve işlevi olduğu doğrudur.

Şu anda vazgeçemediğim Atomizerlerimi sıralamak isterim.

Flash-E-Vapor
17mm - 23mm
Dram2
Hussar The End
Hussar Project X
GUS Momentus v2

Oyla 0
evet aldı.Aldım ama neden diye sor bi.
zorunda olmasam alırmıydım almazdım.
Ama dayanamadım aldım.
evet momentus tavsiye ederim ama karpuz yiyip muz tadı gelmıyor inanma sen onlara :)

Neyse Lite 2019 projesini rafa kaldırıyorum :)

Momentusun Sıkılığını Spicada neye denk geldiğini yazarsanız çok güzel olur , konuyuda çok bulandırmayalım, hayırlı olsun , aromalar içinde kal emi :)

Ubertoot uta v2

Aroması güzel
Likit kapasitesi gayet yüksek
Şekli güzel
Buhar soğuğa yakın
Populer olmaması çok iyi.populer herkesin çok tercih ettiği şeyleri sevmiyorum.
Eski tarz,tam bir mtl

Ekşi yönleri
Boyu biraz uzun
Baya nazlı kurulumu zor ,hata kabul etmez

Dome 3
Yoğun buhar
Aroma
Boğaz vurumu hüzel
Sıklık bence bir mtl kit istiyor. Mtl kit yukarıda yazdığım güzellikleri törpüler mi bilemiyorum.
Vazgeçilmez günlük atom

Flash 17

Sessiz
Aroma vurum dengesi şahane
Sıklık hava kitleri ile on numara. (tabi bulabilirseniz karaborsa mübarek)
Vazgeçilmez günlük kullandığım, çantamdaki ikinci atom.

Armed

Canım boğazıma tekme yemek istiyorsa diye aldığım atom.
Bence her mtl kullanıcısının tatması, kullanması gereken ato.
Çantamda üçüncü olarak taşıdığım atom.
(Satmıştım tekrar aldığım tek ato)

1.5 yıllık ecig serüvenimde aldığım onlarca atodan sonra oluşturduğum üçlü setup bunlar. Bunları öldürmeyene kadar artık başka setup alma niyetinde değilim.

Dome 3
Yoğun buhar
Aroma
Boğaz vurumu hüzel
Sıklık bence bir mtl kit istiyor. Mtl kit yukarıda yazdığım güzellikleri törpüler mi bilemiyorum.
Vazgeçilmez günlük atom

Flash 17

Sessiz

Armed

1.5 yıllık ecig serüvenimde aldığım onlarca atodan sonra oluşturduğum üçlü setup bunlar. Bunları öldürmeyene kadar artık başka setup alma niyetinde değilim.
15 yıl mı hocam
aydır o

Birkaç damla aromalı likit sonrasında da nbase tüketiyorum, fazla aroma bayıyor, çabuk sıkıldığım için sık sık aroma değiştirme ihtiyacı hissediyorum bu kullanım şekliyle;
Nargile veya ara(nargile sigara arası) içiminde :
Geekvape Peerless Special Edition
+Tek ya da çift sarım yapabilme, nemli,dolgun ve en önemlisi soğuk buhar,kolay temizleme ve kurulum, damlatmada yeterli kapasite, alttan besleme imkanı, her yola gelme yani sokakta rahibe yatakta yastık...!
-Rdta 'sı neden yok. (aynı isimde rdta var ama aynısı değil...! )

Sigara içiminde :
ida
+Dayanıklı, her şeyin tam ortasında(buhar sıcaklığı, nemliliği, boğaz vurumu, sıkılık, nikotin hissiyatı)
- Rdta 'sı neden yok...?!?!?! Elin oğlu aynı başlığı geliştirerek gider, bizimkiler macera arıyor.

Forumda DLci birkaç kişiden biri olarak Augvape Intake der geçerim, akıtma sıkıntısı yok, aroma performansı bayağı güzel, buhar performansı sıkı bir çekimi olmasına rağmen güzel
Eksileri
Pamuklama bana göre eliniz alışana kadar sıkıntılı besleme yuvalarında az pamuk kalınca akıtamadığı için bilmeden içiyorsunuz, çok pamuk olunca da besleme yapmıyor ama birkaç defa uğraşınca alışılıyor

Bir mtl ci olarak bu sorunun bende ki karşılığı biraz tuhaf. Doyuruculuğu,sıkılığı ve aroması yönünden açık ara beni en çok tatmin eden gus sıkı deck. Ancak gel gelelim gün içinde elimde genellikle kayfun prime oluyor. Hatta biraz abartıp full+full iki adet orjinal aldım.
Gus ile kıyaslarsam boğaz vurumu yakın , sıkılığı daha az, doyuruculuğu ve aroması daha zayıf , ama en büyük avantajı gün içindeki kullanım kolaylığı ve hiç bir aromayı boş geçmemesi ...

şurayada bi penodat yapıştırayım
ne kullanırsam kullanayım dışarı çıkarken penodat
nedenleri
kolay kurulum
akarı yok kokarı yok
likit bitti yok ters çevir yok basınç al derdi yok
nazı niyazı yok yani
aroma gayet başarılı bence ki zaten çok aroma sevmem
boğaz vurumu yerinde
sıkılık yerinde
yani kişisel tercihtir tabi ki bana göre bence çok kullanışlı olduğu için tercih ediyorum

Dome 3
Yoğun buhar
Aroma
Boğaz vurumu hüzel
Vazgeçilmez günlük atom

Flash 17

Sessiz

Armed

Tercihlerimiz çok yakın
Mtl için
-Dome 3
-Tilemahos armed
-Kayfun lp v2
- Rotasyon olarak kullandığım elprinz
Mtl içimde tütün grubu hatta Net aroma kullandığım için Tilemahos , Kayfun ve Elprinz sıkılık ve boğaz vurumu olarak bana en çok hitap edenler. Dome 3 de Net aromadan bayınca silahlı kuvvetler içmek için (bir de kullanımı rahat gün içinde sürekli yanımda, üstten dolum, likit kontrolü var, hava ayarı da kapalıya yakın yapınca sıkılığı da yeterli geliyor)
Ama yine de ben çok Rda larımı seviyorum, bunlardan aldığım keyfi yukarıdakiler de dahil rta'lardan alamıyorum
-Parvum
-Cthulhu 1928
-Ammit mtl rda
-Speed 18

Dl rda lara girmiyorum . o gelecek senenin konusu

Bir mtl ci olarak bu sorunun bende ki karşılığı biraz tuhaf. Doyuruculuğu,sıkılığı ve aroması yönünden açık ara beni en çok tatmin eden gus sıkı deck. Ancak gel gelelim gün içinde elimde genellikle kayfun prime oluyor. Hatta biraz abartıp full+full iki adet orjinal aldım.
Gus ile kıyaslarsam boğaz vurumu yakın , sıkılığı daha az, doyuruculuğu ve aroması daha zayıf , ama en büyük avantajı gün içindeki kullanım kolaylığı ve hiç bir aromayı boş geçmemesi ...
Bu da
bence 15 yıl ben ikna oldum açıkçası =)
Şimdi tereddütte kaldım bende. 1.5 yıldır mı buharlıyorum. 15 yıldır mı? :LOL:
Neyse açıklığa kavuşturalım. 1.5 yıl önce ateşliden kurtuldum ama sanki 15 yıldır buharlıyorum gibi.. ????
@PARGALI ne diye karıştırdın ortalığı :cool:

Geri