azash Council 8 Ocak 2020 #221 Baktım bugün içimizden kimse doğmamış. Bende o zaman doğmuş ama aramıza henüz katilamamis olanların Doğum Gününü kutlayım. Ne yapayım. Seviyorum ilk nefes günlerini...
Baktım bugün içimizden kimse doğmamış. Bende o zaman doğmuş ama aramıza henüz katilamamis olanların Doğum Gününü kutlayım. Ne yapayım. Seviyorum ilk nefes günlerini...
ByMERZİFONLU Community 27 Ocak 2020 #222 @Cemetery doğum günün kutlu olsun.. Rabbim Bol bol kazançlar ve evladına güzel günler nasip etsin inşallah.. Seni Tanıdığımız için ne mutlu bize..
@Cemetery doğum günün kutlu olsun.. Rabbim Bol bol kazançlar ve evladına güzel günler nasip etsin inşallah.. Seni Tanıdığımız için ne mutlu bize..
sihirbaz Council 27 Ocak 2020 #223 Yeni yaşın sağlık, mutluluk ve huzur getirsin @Cemetery nice mutlu yıllara
yobb Council 27 Ocak 2020 #224 @Cemetery yeni yaşın kutlu mutlu ve huzurlu olsun doğum günün sebebiyle sana bugün her şey beleş
comandante Council 27 Ocak 2020 #225 @Cemetery sevgili kardeşim. Sevdiklerinle birlikte nice güzel senelere. Mutlu yıllar ????
Türk Council 27 Ocak 2020 #228 Vallaha mı? Ad günün kut'lu olsun abi Perşembe kutlayalım, kıymalı pide üstüne mum dikecem sana.
CmZ Community 27 Ocak 2020 #231 @Cemetery Doğum günün kutlu olsun. Ailenle sağlıklı mutmu nice yaşlara inşAllah
Nacruno Community 27 Ocak 2020 #232 @Cemetery Doğum gününüz kutlu, mutlu olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu yaşlara
KeaSH07 Council 27 Ocak 2020 #233 @Cemetery hocam yeni yaşın kutlu olsun.Sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim
qersnc Council 27 Ocak 2020 #235 bUhArLı' Alıntı: Mutlu yıllar @qersnc Ekli dosyayı görüntüle 27728 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler????
bUhArLı' Alıntı: Mutlu yıllar @qersnc Ekli dosyayı görüntüle 27728 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler????
Stradivarius Community 27 Ocak 2020 #239 Sağlığın mutluluğun daim olsun, sevdiklerinle nice yaşlara @Cemetery
demlemecay Community 27 Ocak 2020 #240 @Cemetery sevdiklerinizle dolu dolu sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum üstadım, mutlu yıllar.