Stradivarius Community 6 Ocak 2020 #183 Sağlıkla, huzurla geride bırakacağınız nice yaşlarınız olsun @qersnc
qersnc Council 6 Ocak 2020 #185 @comandante @sihirbaz @MoNoT10 @sotw @CmZ @Basagar @hammersmith @url @blackohm @Ahmet @Karagezgin @Stradivarius @Kruelxx Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. SBTV Ailesi iyi ki varsınız. Varolun. Aranızda olmak bir şans. Doğum günümü kutlayıp Teşekkür etmeyi unuttuğum varsa Özür dilerim. En güzel dileklerim sizlerle Bütün güzellikler sizlerle olsun
@comandante @sihirbaz @MoNoT10 @sotw @CmZ @Basagar @hammersmith @url @blackohm @Ahmet @Karagezgin @Stradivarius @Kruelxx Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. SBTV Ailesi iyi ki varsınız. Varolun. Aranızda olmak bir şans. Doğum günümü kutlayıp Teşekkür etmeyi unuttuğum varsa Özür dilerim. En güzel dileklerim sizlerle Bütün güzellikler sizlerle olsun
qersnc Council 6 Ocak 2020 #188 lvnt74' Alıntı: Mutlu yıllar @qersnc ???? Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ediyorum????
qersnc Council 6 Ocak 2020 #189 azash' Alıntı: Bugün ki Ankara gibi bembeyaz bir yeni yaşınız ilsun @qersnc Üstad. Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkürler. Üstadım. ????
azash' Alıntı: Bugün ki Ankara gibi bembeyaz bir yeni yaşınız ilsun @qersnc Üstad. Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkürler. Üstadım. ????
qersnc Council 6 Ocak 2020 #191 Nacruno' Alıntı: @qersnc Doğum günün kutlu olsun abi Nice mutlu yaşlara. Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ederim Renktaş kardeşim ???? ????????
Nacruno' Alıntı: @qersnc Doğum günün kutlu olsun abi Nice mutlu yaşlara. Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ederim Renktaş kardeşim ???? ????????
KeaSH07 Council 6 Ocak 2020 #192 @qersnc hocam mutlu ,sağlıklı , huzurlu ve benzinin 3e ,dizelin 2,5a lpgnin ise 1,5 düştüğü yıllar dilerim
@qersnc hocam mutlu ,sağlıklı , huzurlu ve benzinin 3e ,dizelin 2,5a lpgnin ise 1,5 düştüğü yıllar dilerim
qersnc Council 6 Ocak 2020 #193 KeaSH07' Alıntı: @qersnc hocam mutlu ,sağlıklı , huzurlu ve benzinin 3e ,dizelin 2,5a lpgnin ise 1,5 düştüğü yıllar dilerim Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkürler Hocam. Bende Aynı Dilekleri Diliyorum????????
KeaSH07' Alıntı: @qersnc hocam mutlu ,sağlıklı , huzurlu ve benzinin 3e ,dizelin 2,5a lpgnin ise 1,5 düştüğü yıllar dilerim Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkürler Hocam. Bende Aynı Dilekleri Diliyorum????????
yobb Council 6 Ocak 2020 #195 @qersnc üstad yeni yaşın sana dilediğin tüm güzellikleri getirir umarım
qersnc Council 6 Ocak 2020 #196 Kadir60' Alıntı: @qersnc Nice yaşlara, tüm sevdiklerinle mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ediyorum. Tüm Güzellikler Sizinle olsun????
Kadir60' Alıntı: @qersnc Nice yaşlara, tüm sevdiklerinle mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ediyorum. Tüm Güzellikler Sizinle olsun????
qersnc Council 6 Ocak 2020 #197 yobb' Alıntı: @qersnc üstad yeni yaşın sana dilediğin tüm güzellikleri getirir umarım Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ediyorum. Tüm Güzellikler bir ömür boyu Sizinle olsun????
yobb' Alıntı: @qersnc üstad yeni yaşın sana dilediğin tüm güzellikleri getirir umarım Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ediyorum. Tüm Güzellikler bir ömür boyu Sizinle olsun????
qersnc Council 6 Ocak 2020 #199 Pleasewait' Alıntı: Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah. @qersnc Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ediyorum dostum. Bilmukabele. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Pleasewait' Alıntı: Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah. @qersnc Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ediyorum dostum. Bilmukabele. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
qersnc Council 6 Ocak 2020 #200 49 yaşıma girdim. 49 yıl boyunca Hiç bu kadar doğum günüm kutlanmamıştı????. Bi Tuhaf oldum. Alışık değilim. ???? Teşekkürler SBTV Ailesi
49 yaşıma girdim. 49 yıl boyunca Hiç bu kadar doğum günüm kutlanmamıştı????. Bi Tuhaf oldum. Alışık değilim. ???? Teşekkürler SBTV Ailesi