thetruth
Community
doğum günümüz kutlu olsun o zaman hocam aynı günmüşBugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım…
doğum günümüz kutlu olsun o zaman hocam aynı günmüşBugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım…
Oo hocam sizinkide kutlu olsun sağlıklı yıllar dilerimdoğum günümüz kutlu olsun o zaman hocam aynı günmüş
Doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice mutlu yıllaraBugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım…
Doğum gününüz kutlu olsun hocam niye mutlu yıllaradoğum günümüz kutlu olsun o zaman hocam aynı günmüş
ikinizinde doğum günü kutlu olsun mutlu huzurlu yıllarınız olur umarımOo hocam sizinkide kutlu olsun sağlıklı yıllar dilerim
Teşekkür ederim abimDoğum günün kutlu olsun kardeşim, nice mutlu yıllara
Teşekkür ediyorum hocamikinizinde doğum günü kutlu olsun mutlu huzurlu yıllarınız olur umarım
Sağlıklı nice senelerin olsunBugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım…
Sağlıklı nice seneleredoğum günümüz kutlu olsun o zaman hocam aynı günmüş
Teşekkür ederim abiSağlıklı nice senelerin olsun
@Drgvape nice senelere
Çok teşekkür ederim abilerimBugün doğan bütün buhardaslarin doğum gününü kutlar , mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim