KeaSH07 Council 7 Ara 2021 #721 @murcix hocam doğum gününüz mübarek ve hayırlara vesile olsun Selamlar
GaziHazar Admin 8 Ara 2021 #722 Geç kalmadıysam nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlar dilerim @murcix . Seviliyorsun ????
yobb Council 8 Ara 2021 #724 @murcix geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlara vesile olup önce sağlık sonra para mutluluk para huzr para versin ????
@murcix geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlara vesile olup önce sağlık sonra para mutluluk para huzr para versin ????
murcix Council 8 Ara 2021 #725 Cok sagol @yobb , senin cafeye sezonluk kombine kart hediye edersin belkim
yobb Council 8 Ara 2021 #726 murcix' Alıntı: Cok sagol @yobb , senin cafeye sezonluk kombine kart hediye edersin belkim Genişletmek için tıkla ... onu yapamam ammmmmaaa belki 10 saniyeliğine herşey bedava yapabailirim hatta dur ya yaptım şu an kullan
murcix' Alıntı: Cok sagol @yobb , senin cafeye sezonluk kombine kart hediye edersin belkim Genişletmek için tıkla ... onu yapamam ammmmmaaa belki 10 saniyeliğine herşey bedava yapabailirim hatta dur ya yaptım şu an kullan
yobb Council 8 Ara 2021 #727 tüh be süre doldu o kadar da bekledim bişeyler vereyim diye ama olmadı neyse bi daha ki seneye artık
murcix Council 8 Ara 2021 #728 @yobb 14.05 te verdigim siparisim gelmedi ama, takip no paylasir misin 17track e ekleyeyim
murcix Council 18 Şub 2022 #729 @KeaSH07 dogum gunun kutlu olsun ???????? yeni yasindan maksimum haz alasin. huzur cekip mutluluk ufleyesin, damaginda da lezzetli saglik kalsin ????
@KeaSH07 dogum gunun kutlu olsun ???????? yeni yasindan maksimum haz alasin. huzur cekip mutluluk ufleyesin, damaginda da lezzetli saglik kalsin ????
roadless Community 18 Şub 2022 #733 Sevdiklerinle birlikte nice seneler geçirmeni temenni ederim @KeaSH07
MoNoT10 Council 18 Şub 2022 #734 Nice senelere @KeaSH07 sağlıklı mutlu yeni yaşlara ????????????????????????????????????
KeaSH07 Council 18 Şub 2022 #737 herkese çok teşekkür ederim buhardaşlar 1 yıl daha bayatladığım bu günde sizlerin tebrik mesajlarıyla daha da mutlu oldum
herkese çok teşekkür ederim buhardaşlar 1 yıl daha bayatladığım bu günde sizlerin tebrik mesajlarıyla daha da mutlu oldum
Kıvanç Community 27 Tem 2022 #739 Doğum günün kutlu olsun @Haydar abi, nice mutlu sağlıklı yaşların olsun