nice mutlu yaşlar üstadBuralardayım ..KAravan yaptım.. bugün TÜV vardı.. şimdi geldim.. O artık onaylı karavan ..Şimdi Misafirliğe gitmece..
Değerli büyüğüm @comandante .
Yeni yaşında hayatındaki her güzel şeyin katlanarak artmasını her kötü şeyinse azalarak bitmesini dilerim. ????????
@comandante gomutanım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar dilerim ????
çok sağol abim. güzel dileklerin mutlu etti beni@comandante dün yoktum buralarda.
Yeni yaşın/yaşların sevgi sağlık mutluluklarla dolu dizgin geçsin hep ???? can katsın,heyecan katsın yaşamına,dipdiri kal dostun gururlansin düşmanın imrensin abim benim ????
Ne demek abim benim iyi ki varsın ????çok sağol abim. güzel dileklerin mutlu etti beni
@comandante amca, ailenle birlikte nice senelere ulaşmanı dilerim, Allah sağlık, afiyet, mutluluk ve huzur versin ????
Fayyt kaçırmışız reis..Hepisi börtdey beya..@comandante gomutanım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar dilerim ????
Teşekkürler Reis ???? yıllar yordu bizi beFayyt kaçırmışız reis..Hepisi börtdey beya..