Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Turşuyu evden mi götürdün ????
Afiyet olsun, dikkat et kendine
en son boyle hıyar turşusuyla içince sabah suyu yalaktan içmiştim ,bu sefer abartmıycam 2-3 kornişon yeter:)Bira reyonu çok iyiydi tam senlik nerden baksan 100e yakın çeşit vardı ,çok gitgel yaşadım ama vodka hıyarda karar kıldım:)
yav deprem tahmin vs derken kaçırdım.. memleket dirken?:unsure:
İlgi alanıma girmese de başkentine gelmişken vodka içeyim dedim abi,ama markette çok değişik rus mezeler vardı,yarın bi şekilde ouzo-rakı fln bişey bulabilirsem deniycem mezeleri.

en son boyle hıyar turşusuyla içince sabah suyu yalaktan içmiştim ,bu sefer abartmıycam 2-3 kornişon yeter:)Bira reyonu çok iyiydi tam senlik nerden baksan 100e yakın çeşit vardı ,çok gitgel yaşadım ama vodka hıyarda karar kıldım:)

İlgi alanıma girmese de başkentine gelmişken vodka içeyim dedim abi,ama markette çok değişik rus mezeler vardı,yarın bi şekilde ouzo-rakı fln bişey bulabilirsem deniycem mezeleri.
başkent? vodka?
O zaman moskow

uzenmezsem gider alirim, varmis buranin BIM'inde :) sagdaki de Alman cikti zaten :)

afiyet olsun @pablo & @Haydar
fiyat aynı gibi,burada da 1.5 dolar orada 1.25 pound bizde olsa en az 2.5 dolar anasını . Ortadaki rus o olmaz orada, ama diğer ikisi vardır, Kiril alfabesinden de bişey anlaşılmıyor arkadaş, piva mı bu diyorum yok o şalgam der gibi bişeyler anlatıyorlar bende garanti olsun diye alaman aldım:)

Geri