Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi en son kiloluk sana yakın yer büyük çekmece gölünün yanında mangalbaşında içmiştim,hesabı ödeyip 2. kere hesabı isteyince garson dediki abi bi kahve yapayım:)Allahtan tanıdık yerdi yoksa çakal adam alırdı hesabı 2.ye o kafayla:)
Tohumdan geçen sene ektim bişeyler ama daha sabır işi tabii ,biber maydanoz dereotu hemen olur.Sosyete yerlerde 10 lira fidesi ama bugün Gümüşderede Selanik göçmeni bi teyzenin serasına girdim ,dolmalık biber köy biberide ekledim portföye, 1 liraya verdi fidesini bence gayet makul tohuma gerek yok.

Evet abi Evyap rakı candır ,bulamıyoruz büyük şehirde ,bende yapacağım fırsatını bulup,hazır @KeaSH07 gibi kompetanına soru sorma fırsatı varken.Ama benim rakımın markası RAveNWNC olur yani rakı ve no woman no cry:) Bu tipler sanırım royal black chilly pepper diye geçiyor,ucundan eccik yemek lazım zaten sonra fena terletiyor.
Keash07 biracıdır.. 12 senedir rakı kaynatan benim beyaa ???? ????

Benim denedigim en aci biber bu. birgun Jamaika markete girdim bakayim neler var diye. amcamin biri bu biberlerden secip secip aliyordu. Tipine baktim dedim "bu abi gomucu, belli" denemek icin 5 tane aldim. 2 ay yedim 2 ay :) her yemekte bezelye tanesi kadar isirdim :) yemek bitene kadar etkisi suruyor. hatta cay icemezsin ustune :) Habanero cok cesitli bildigim kadariyla ama bu biber fena ????

ben Bob marley amcanin biberi desem de adi jamaican hot.
Ekli dosyayı görüntüle 36528
habareno çeşidi buda. burada 10 tane tohumu 15-20 tl. kilosu kaça sen düşün.
dünyadaki acı seviyesi en yüksek biberin tohumunu arıyorum ben. bu resimdeki 1.000.000 shu. aşağıdaki biberin 2.200.000 shu
carolina reaper

carolina-reaper-chili.jpg

bi tarif alırız üstadım. :)
bende başlamayı düşünüyorum. evyap gani gani. kayınço sağolsun eksik etmez hep getiride. en güzeli kendin yapmak.
bu ay etil alıp başlayacağım bende.
tavsiyen altın gibidir. irfanlanalım :)
valla ben üzüm , incir şeker vs demleyip.. demleme sonu kaynatıp etil elde ederdim (tabii metili ayırıp).. sonra anason tohumuyla 2. distile yapardım.. bazen gaza gelip 3. distile yaptığım bile olmuştur.
sonra hazır etil çıkınca ne uğraşacam dedim.. etili ile anason tohumunu kaynatır.. yaparım RaveKa yı.

Geri