Yarasınn.. Da anlayamadım bira ve limon nası bişi?Afiyet olsun Dede erkencisin. Benimkisi işten eve geldim serinlemesi sadece Ekli dosyayı görüntüle 36513
???? ???? ???? ???? ????Bende dedim benim meşhur bi siyahlarla fotom var onu mu hatırlattı diye...
Ünvan makam para peşinde koşmadık elhamdülillah.. İnsan biriktirmeye çalıştık ömrümüzde.
Corona ve Peroni ile bende severim, icimi hafif biralara yakisiyor.Yarasınn.. Da anlayamadım bira ve limon nası bişi?
üstad @Koba bu mesajda açıkladı. sen görmemişsindir.Bende dedim benim meşhur bi siyahlarla fotom var onu mu hatırlattı diye...
Ünvan makam para peşinde koşmadık elhamdülillah.. İnsan biriktirmeye çalıştık ömrümüzde.
Şaka bir yana Council normal şartlarda 20000+ tepki puanına sahip olana verilecek. Ancak Council grubuyla ilgili düşüncemiz çok farklı. Bazı kurullar oluşturma düşüncemiz var, o kurullarda olanlar, veya cidden bu konuda geçmişten, günümüze ciddi emeği olanlara da bu grup unvanını vereceğiz. Örneğin tüm Türkiye'de forum kurma fikrini ilk getiren, ilk likiti yapan, ateşli, lingo şişe vb. terimleri bile topluluğumuza yerleştiren Cengiz Abi, nam-ı diğer @Haydar 'da bu grubun 2. üyesi olacak.
çok iyi gidiyor üstad. bira içersen bir dene derimYarasınn.. Da anlayamadım bira ve limon nası bişi?
insan biriktirmeye devam üstatfayyy akideşşşş.. ne diyeyim.. mahçup oldum yeminle.. sağolsunlar..
gardaş heycan yapıp dipleme bardağı amanfayyy akideşşşş.. ne diyeyim.. mahçup oldum yeminle.. sağolsunlar..
Kışın gitmez ama yaz sıcaklarında daha fresh bir tat veriyor birayaYarasınn.. Da anlayamadım bira ve limon nası bişi?
bana da yolla.. biz yazlıkta yetiştirdiğimiz jalepeno ile idare ediyoruz..20bin yetmez,siyah renge yakışır şekilde dedelere birde bu biberlerden yedirelim,ölmezlerse council olsunlaryarın @comandante 'ten başlarız
O zaman bu kadehte Council abilerimize gelsin,herkese afiyetler;
Ekli dosyayı görüntüle 36516
Ekli dosyayı görüntüle 36517
elini korkak alıştırma20bin yetmez,siyah renge yakışır şekilde dedelere birde bu biberlerden yedirelim,ölmezlerse council olsunlaryarın @comandante 'ten başlarız
O zaman bu kadehte Council abilerimize gelsin,herkese afiyetler;
Ekli dosyayı görüntüle 36516
Ekli dosyayı görüntüle 36517
bana da yolla.. biz yazlıkta yetiştirdiğimiz jalepeno ile idare ediyoruz..
daha yeni 3 gün önce aldım kemerburgazda fideciden,yarın bi bakayım bduzune gelirken kalmışsa ikinize de birer kök alayım,sanırım öyle 3-4 adet değil sizi saksı dolusu paklarelini korkak alıştırma![]()
habanero yiyen adamız eyvallah. acı seviyom bilgin olsun
![]()
rakıylamı korkutçan bizidaha yeni 3 gün önce aldım kemerburgazda fideciden,yarın bi bakayım bduzune gelirken kalmışsa ikinize de birer kök alayım,sanırım öyle 3-4 adet değil sizi saksı dolusu paklarama bigün 2şer duble rakınızdan içerim haberiniz ola
![]()
Benim rakımı bilen bilir RAveKA ..Evyap candır. yani Rakı ve Kadın.. yollarız bi ufak günü gelince.. Gara biberin mor olanlarından var yazlıkta.. çiçekleri de mor açar severim.. Ama Aşırı acı yemem.. ucundan eccik yeter.. iştah açsın diye.. varol.daha yeni 3 gün önce aldım kemerburgazda fideciden,yarın bi bakayım bduzune gelirken kalmışsa ikinize de birer kök alayım,sanırım öyle 3-4 adet değil sizi saksı dolusu paklarama bigün 2şer duble rakınızdan içerim haberiniz ola
![]()
Abi en son kiloluk sana yakın yer büyük çekmece gölünün yanında mangalbaşında içmiştim,hesabı ödeyip 2. kere hesabı isteyince garson dediki abi bi kahve yapayımrakıylamı korkutçan bizi![]()
![]()
gel gel kiloluk var
acı biber hobim de bu sene pek ilgilenemedim. tohumdan fideleyerek yapıyordum hep.
bu sene havalar kötü gidince pek bi hevesim olmadı. hazır aldım bende ama tad vermedi pek
Evet abi Evyap rakı candır ,bulamıyoruz büyük şehirde ,bende yapacağım fırsatını bulup,hazır @KeaSH07 gibi kompetanına soru sorma fırsatı varken.Ama benim rakımın markası RAveNWNC olur yani rakı ve no woman no cryBenim rakımı bilen bilir RAveKA ..Evyap candır. yani Rakı ve Kadın.. yollarız bi ufak günü gelince.. Gara biberin mor olanlarından var yazlıkta.. çiçekleri de mor açar severim.. Ama Aşırı acı yemem.. ucundan eccik yeter.. iştah açsın diye.. varol.
Bu tipler sanırım royal black chilly pepper diye geçiyor,ucundan eccik yemek lazım zaten sonra fena terletiyor.
elini korkak alıştırma![]()
habanero yiyen adamız eyvallah. acı seviyom bilgin olsun
![]()