Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende dedim benim meşhur bi siyahlarla fotom var onu mu hatırlattı diye...
Ünvan makam para peşinde koşmadık elhamdülillah.. İnsan biriktirmeye çalıştık ömrümüzde.
üstad @Koba bu mesajda açıkladı. sen görmemişsindir. ;)
Şaka bir yana Council normal şartlarda 20000+ tepki puanına sahip olana verilecek. Ancak Council grubuyla ilgili düşüncemiz çok farklı. Bazı kurullar oluşturma düşüncemiz var, o kurullarda olanlar, veya cidden bu konuda geçmişten, günümüze ciddi emeği olanlara da bu grup unvanını vereceğiz. Örneğin tüm Türkiye'de forum kurma fikrini ilk getiren, ilk likiti yapan, ateşli, lingo şişe vb. terimleri bile topluluğumuza yerleştiren Cengiz Abi, nam-ı diğer @Haydar 'da bu grubun 2. üyesi olacak.

bana da yolla.. biz yazlıkta yetiştirdiğimiz jalepeno ile idare ediyoruz..
elini korkak alıştırma :D :D habanero yiyen adamız eyvallah. acı seviyom bilgin olsun ;)
daha yeni 3 gün önce aldım kemerburgazda fideciden,yarın bi bakayım bduzune gelirken kalmışsa ikinize de birer kök alayım,sanırım öyle 3-4 adet değil sizi saksı dolusu paklar:)ama bigün 2şer duble rakınızdan içerim haberiniz ola:)

daha yeni 3 gün önce aldım kemerburgazda fideciden,yarın bi bakayım bduzune gelirken kalmışsa ikinize de birer kök alayım,sanırım öyle 3-4 adet değil sizi saksı dolusu paklar:)ama bigün 2şer duble rakınızdan içerim haberiniz ola:)
rakıylamı korkutçan bizi :D :D :D gel gel kiloluk var :)
acı biber hobim de bu sene pek ilgilenemedim. tohumdan fideleyerek yapıyordum hep.
bu sene havalar kötü gidince pek bi hevesim olmadı. hazır aldım bende ama tad vermedi pek

Benim rakımı bilen bilir RAveKA ..Evyap candır. yani Rakı ve Kadın.. yollarız bi ufak günü gelince.. Gara biberin mor olanlarından var yazlıkta.. çiçekleri de mor açar severim.. Ama Aşırı acı yemem.. ucundan eccik yeter.. iştah açsın diye.. varol.

Son düzenleme:
rakıylamı korkutçan bizi :D :D :D gel gel kiloluk var :)
acı biber hobim de bu sene pek ilgilenemedim. tohumdan fideleyerek yapıyordum hep.
bu sene havalar kötü gidince pek bi hevesim olmadı. hazır aldım bende ama tad vermedi pek
Abi en son kiloluk sana yakın yer büyük çekmece gölünün yanında mangalbaşında içmiştim,hesabı ödeyip 2. kere hesabı isteyince garson dediki abi bi kahve yapayım:)Allahtan tanıdık yerdi yoksa çakal adam alırdı hesabı 2.ye o kafayla:)
Tohumdan geçen sene ektim bişeyler ama daha sabır işi tabii ,biber maydanoz dereotu hemen olur.Sosyete yerlerde 10 lira fidesi ama bugün Gümüşderede Selanik göçmeni bi teyzenin serasına girdim ,dolmalık biber köy biberide ekledim portföye, 1 liraya verdi fidesini bence gayet makul tohuma gerek yok.

Benim rakımı bilen bilir RAveKA ..Evyap candır. yani Rakı ve Kadın.. yollarız bi ufak günü gelince.. Gara biberin mor olanlarından var yazlıkta.. çiçekleri de mor açar severim.. Ama Aşırı acı yemem.. ucundan eccik yeter.. iştah açsın diye.. varol.
Evet abi Evyap rakı candır ,bulamıyoruz büyük şehirde ,bende yapacağım fırsatını bulup,hazır @KeaSH07 gibi kompetanına soru sorma fırsatı varken.Ama benim rakımın markası RAveNWNC olur yani rakı ve no woman no cry:) Bu tipler sanırım royal black chilly pepper diye geçiyor,ucundan eccik yemek lazım zaten sonra fena terletiyor.

Bu tipler sanırım royal black chilly pepper diye geçiyor,ucundan eccik yemek lazım zaten sonra fena terletiyor.
elini korkak alıştırma :D :D habanero yiyen adamız eyvallah. acı seviyom bilgin olsun ;)

Benim denedigim en aci biber bu. birgun Jamaika markete girdim bakayim neler var diye. amcamin biri bu biberlerden secip secip aliyordu. Tipine baktim dedim "bu abi gomucu, belli" denemek icin 5 tane aldim. 2 ay yedim 2 ay :) her yemekte bezelye tanesi kadar isirdim :) yemek bitene kadar etkisi suruyor. hatta cay icemezsin ustune :) Habanero cok cesitli bildigim kadariyla ama bu biber fena ????

ben Bob marley amcanin biberi desem de adi jamaican hot.
unnamed (1).jpg

Geri