Karagezgin
Council
son 3 yılda 2 kez bodruma gittim 2 günlüktü hep ama mutlaka görmek istedim,rahmetlinin ilk evine ziyarette tadilat vardı ikincide de pazartesine denk geldi kapalıymış ,3.ye denk getireceğim inşallah.
bilmezmiyim Bedia ablamızı yaa.. Biz SB Tv (siyah beyaz tv bebeleri jenerasyonuz..Z falan değiliz ) efsane gonya türküleri okurdu..
ben günde 4 saat uyuyabiliyorum. sabah işe de gideceğim. Ben yarına da buradayım bu akşam tam keyfini çıkartamadım. Geç geldim malum. Yarın tamamına erecekBakın bana uymayın... Yarın işe gidecek olan vs vardır.. Aman haa...Bu gece yönetmen Karakaptan.. kapatıyoruz dedi mi iş biter.
ne banı yahuvalla buldum... Gonyalıllaaarrrr oturak alemcilerrrr size gelsin be...???? ban da banaaaa???? rapor eden elleriniz dert görmesinnnn...
yaşananalar yaşanmışlıklar diyelim.. Ben iflah olmammm.. Bu saatte meyhaneler kapanır, çıkılır cebeciye akılırrr.. sabah 5 te de kelle paçaya..ne banı yahu![]()
iş güç hep var bitmez abi , ama yarın istanbul buluşması var,uykuyu almak lazım yoksa benim gibi acemiye çarpar bunların mtl likitiBakın bana uymayın... Yarın işe gidecek olan vs vardır.. Aman haa...Bu gece yönetmen Karakaptan.. kapatıyoruz dedi mi iş biter.
Haydi Karakaptan salll gelsin beya.. damar olsun ama
fayyttt adaşım.. İlk defa Pusat diye bir dizide görmüştüm..
ankara pavyon kültürü)
ben rum meyhanelerine takılırdım sanırım toprak çekiyor. İstanbuldan trabzona döneli 5 sene oldu. Hala beni soruyormuş bizim çocuklara barba yani
Az çıkıp söylemedik sahnesinde![]()
dede sen işi biliyorsun uzo,Hera güzel uzoydu bee .. 2 kilo getirmiştim gelirkenEkli dosyayı görüntüle 36547