Koba
Admin
yok abi, en ufak müdahale yok
@Haydar cengiz abim nerelerdesin buralar yetim kalmış yokluğunda
Keyfin bol olsun abiSabaha kadar buralardayım Ali..
sabah bi çıkarım yola; kARAVAN KAMER ile mardinden mi çıkarım urfadan mı antepten mi.. Allah bilir.. 1,5 ay kültür turu hesabı yani.
Aramasın gözleriniz.. İnternet çekerse atarız bir iki sofra oralardan..
Ekli dosyayı görüntüle 59725
Çorum’a da beklerim abiSabaha kadar buralardayım Ali..
sabah bi çıkarım yola; kARAVAN KAMER ile mardinden mi çıkarım urfadan mı antepten mi.. Allah bilir.. 1,5 ay kültür turu hesabı yani.
Aramasın gözleriniz.. İnternet çekerse atarız bir iki sofra oralardan..
Ekli dosyayı görüntüle 59725
Abi ben iskilipteyim zaten Çankırı’yla çok yakınız. Halamlar Çankırı’da haberleşirsek bi ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirimÇankırıya teyzeme gelecez.. oralardaysa yarenim @ötüken e baskın yapabilirim.. ama çorum zor be Ali.. Varoll..
Yarasınn..
Ekli dosyayı görüntüle 59728
Ali yengen yanımda..İşin güzeli Araç komutanı o. Ben araç şüferi beya.. bakacaz duruma.Abi ben iskilipteyim zaten Çankırı’yla çok yakınız. Halamlar Çankırı’da haberleşirsek bi ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim
???? yarıyor yaramaz mı göbek aldı başını gitti. Teşekkür ederim abiEkli dosyayı görüntüle 59729 @Haydar abi o zaman seni yolcu edelim bursadan. Afiyetle gidesin. @aliemirkose hocam sanada en yarayanından afiyet olsun
Burada her zaman bir kapın var abim başımın üzerinde yeriniz var nasıl dersenAli yengen yanımda..İşin güzeli Araç komutanı o. Ben araç şüferi beya.. bakacaz duruma.
Başladı 6000 km lik seferimiz.
Selam olsun Göynük ten, Sünnet gölü tabiat parkından masalara dostlara..
Ekli dosyayı görüntüle 59732Ekli dosyayı görüntüle 59733Ekli dosyayı görüntüle 59734
Şu anda Çankırı da teyzemin evindeyiz.. yarin aksam Hirfanlı baraji kenarında masa kurariz inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 59774
2 gündür haber alamadık senden,tokuşturmak dileğiyle abi,saygılar...
Eyvallah abi,iyi olduğunu bilelim yeter bize,istemek gibi olmasın ama bi foto beklerizŞu anda Çankırı da teyzemin evindeyiz.. yarin aksam Hirfanlı baraji kenarında masa kurariz inşallah.
Yarasinnn