Bak bu olabilir.. @Koba şu sertifika olayını çözün artık patron....Ekli dosyayı görüntüle 59683 Abi bu can sıkıntısı olaya içilir... Bence giremiyorlar siteye güvenlik ayarlarından bizim gibi. O yüzden katılım sayısı az oldu.
Yarasin gaziii
Helal torunnn.. yarasınn.. Gözlere dikkattt.Like attım bende haydar abi ,35 milyon takipçimede link attım ,yarın kopar gider oğlan
Kayısılı palinka 52lik ,kör etti ********,eriklisi daha güzel ,hadi afiyetler ;
Ekli dosyayı görüntüle 59689
Dün vardı da an itibariyle sorun yok.devam ediyor mu? bende sıkıntı görünmüyor
yarasınnn.. bir gün kesişir yollar inşallah.Üstad istedi beğendik,sabah sabah içilmez ama şoooyle dursun bir kenarda ???? Karacabeyden geçersen beklerim @Haydar abi. Selamlar Ekli dosyayı görüntüle 59719
Evet arada çıkıyor tekrar. Bir de mesaj düzenlemede sorun var sanırım, Düzenlendi gözüküp sonra eski haline dönüyor.Dün vardı da an itibariyle sorun yok.
//arada çıkmaya başladı yine.
Normal hocam, eskiden xekspress ve xtech'den rahatlıkla ato,mod,coil vs. Alabiliyorken şuanda pamuk bile gümrüğe takılıyormuş. Site ile ne alaka derseniz,güncel politikalar gereği bunada şükür eder duruma geldik malesefEvet arada çıkıyor tekrar. Bir de mesaj düzenlemede sorun var sanırım, Düzenlendi gözüküp sonra eski haline dönüyor.
Mesela bu mesaja "deneme" diye düzenleme yapmıştım ama gözükmüyor. Alıntı yapınca alıntıda çıkıyor ama.Evet arada çıkıyor tekrar. Bir de mesaj düzenlemede sorun var sanırım, Düzenlendi gözüküp sonra eski haline dönüyor.
//deneme asdfg