Yarasinnn Gazi..
Yarasinnn toprağım..Ekli dosyayı görüntüle 59901 Arada eski alışkanlık kaçamağı olur afiyetle...
Eyvallah abi cümlemizeYarasinnn Gazi..
???? mekan Hatay olunca masaya içki köfte gelmiş abi yarasın sağlığına
Humus ,közbiber yogurtlusu,, ???????? mekan Hatay olunca masaya içki köfte gelmiş abi yarasın sağlığına
abiii Yıl 93 yaş 14 ilk dansözü canlı görüşüm Antakya harbiye gazinosu ahhh abi çok kötü yaşlanmışım . Nasıl bir heyecandı. Dün gibi sanki . Dansözden sonra 2 . Şok merkezde otuzbir otel vardı (şaka değil yerlisine sorun vukuatlı oteller vardı orada ) derenin yanında vakıfbank karşısında otel . Milli forma giyişimizin 29. Yılı kutlu olsun . ???? nerden nereye bağladım ama
Yil 93 yaş 14 haa.. ve fena yaslandin he mi? 93 de 29 duk.. simdi 58.. hala genç hissetmesem çıkarmıydim 6000 km yola ????abiii Yıl 93 yaş 14 ilk dansözü canlı görüşüm Antakya harbiye gazinosu ahhh abi çok kötü yaşlanmışım . Nasıl bir heyecandı. Dün gibi sanki . Dansözden sonra 2 . Şok merkezde otuzbir otel vardı (şaka değil yerlisine sorun vukuatlı oteller vardı orada ) derenin yanında vakıfbank karşısında otel . Milli forma giyişimizin 29. Yılı kutlu olsun . ???? nerden nereye bağladım ama
Saygılar
Abi teknik olarak sen 2 ye ben 3 e katladım yaşı ????Yil 93 yaş 14 haa.. ve fena yaslandin he mi? 93 de 29 duk.. simdi 58.. hala genç hissetmesem çıkarmıydim 6000 km yola ????
Cengiz abim çok güzel tanıtım olmuş ağzına sağlık.3500 km yi devirdim mazot zamlarina inat.
Geçen sene karavan gruplarından tanıştığım youtuber bir arkadaşımız samandağlı kendisi Türkçe öğretmeni bizi çok güzel ağırladı misafir etti ve üzerine Karavan KAMER kızımız ile ilgili bir YouTube videosu çekti paylaştı
Lütfen bu kanala abone olup beğenilerinizi atmanızı rica ediyorum abone olmayı ihmal etmeyin bu da Benim sizlerden ricamdir.