Serkan35
Community
Reis afiyet olsun. Lakin bu ortam yumuşamaz
Reis afiyet olsun. Lakin bu ortam yumuşamaz
Bilmukabele. Şerefe????Reis afiyet olsun. Lakin bu ortam yumuşamaz
Ben dedim ki abi. Bana hazır sarım tel lazım. Sende dedi ki ben dagdayim. Yada bayirdayim . Yada denizdeyim. Eeee 3 gün sonra donmedinmi balık yada dağdan ? Buraya dokelim dedem . Sana oynamam hatta kimseye oynamam. İşim olmaz. Aklıma geldi yazdımOrtaya atmayayım..PM e bak sen bi.. Ne demişin ben ne demişim.. Yanlış hatırlıyorsun..Yanlıştasın..
Off be yarasın abim. Hürmetler, Saygılar
Torun ben 28ga kantal a1 teli 9 tur sarar takarım KaSe ye.. sen hazır sarılı tel sordun bana.. Anam ölmüş ev taşıyorum yinede cevap verdim sana.. Ses kaydın bende duruyor..David temco ya bak dedim.. Tamam tamam dedin kapattın..Şimdi dinledim tekrar.. 58 yaşında adamım ben ne oynayacam, 3 kuruşluk telin lafı mı olur.. Yanlışsın , yanlışa devam etme bence..Ben dedim ki abi. Bana hazır sarım tel lazım. Sende dedi ki ben dagdayim. Yada bayirdayim . Yada denizdeyim. Eeee 3 gün sonra donmedinmi balık yada dağdan ? Buraya dokelim dedem . Sana oynamam hatta kimseye oynamam. İşim olmaz. Aklıma geldi yazdım
Eyvallah dede. Sen haklısın...Torun ben 28ga kantal a1 teli 9 tur sarar takarım KaSe ye.. sen hazır sarılı tel sordun bana.. Anam ölmüş ev taşıyorum yinede cevap verdim sana.. Ses kaydın bende duruyor..David temco ya bak dedim.. Tamama tamam dedin kapattın..ŞLimdi dinledim tekrar.. 58 yaşında atamım ben ne oynayacam 3 kuruşluk telin lafı mı olur..Yanlışsın , yanlışa devam etme bence..
YarasınEkli dosyayı görüntüle 54192
@qersnc sağolsun minimo denemiş oldum. Gus dedikmi havadar bekleriz ama bu ato bi farklı. Hem aroma güzel hem boğaz vurumu iyi hem de sıkıldığın maşallahı var.
Keyifli buharlar ahali
Ahanda yakaladım tövbe ettireniŞerefinize Güzel insanlar
Ekli dosyayı görüntüle 54205
Abe senin bana hediye verdiğin likiti denemeye korkuyorum???? ecig'den soğurum falan.???? Al başına iş????Ahanda yakaladım tövbe ettireni
Yarasın Sağlıkla beraber.