Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ortaya atmayayım..PM e bak sen bi.. Ne demişin ben ne demişim.. Yanlış hatırlıyorsun..Yanlıştasın..
Ben dedim ki abi. Bana hazır sarım tel lazım. Sende dedi ki ben dagdayim. Yada bayirdayim . Yada denizdeyim. Eeee 3 gün sonra donmedinmi balık yada dağdan ? Buraya dokelim dedem . Sana oynamam hatta kimseye oynamam. İşim olmaz. Aklıma geldi yazdım

Ben dedim ki abi. Bana hazır sarım tel lazım. Sende dedi ki ben dagdayim. Yada bayirdayim . Yada denizdeyim. Eeee 3 gün sonra donmedinmi balık yada dağdan ? Buraya dokelim dedem . Sana oynamam hatta kimseye oynamam. İşim olmaz. Aklıma geldi yazdım
Torun ben 28ga kantal a1 teli 9 tur sarar takarım KaSe ye.. sen hazır sarılı tel sordun bana.. Anam ölmüş ev taşıyorum yinede cevap verdim sana.. Ses kaydın bende duruyor..David temco ya bak dedim.. Tamam tamam dedin kapattın..Şimdi dinledim tekrar.. 58 yaşında adamım ben ne oynayacam, 3 kuruşluk telin lafı mı olur.. Yanlışsın , yanlışa devam etme bence..

Son düzenleme:
E
Torun ben 28ga kantal a1 teli 9 tur sarar takarım KaSe ye.. sen hazır sarılı tel sordun bana.. Anam ölmüş ev taşıyorum yinede cevap verdim sana.. Ses kaydın bende duruyor..David temco ya bak dedim.. Tamama tamam dedin kapattın..ŞLimdi dinledim tekrar.. 58 yaşında atamım ben ne oynayacam 3 kuruşluk telin lafı mı olur..Yanlışsın , yanlışa devam etme bence..
Eyvallah dede. Sen haklısın...

Yarasin hepimize [emoji847][emoji847][emoji847]

66ce2c1fe7e14d79915174ca07c96d5e.jpg

Son düzenleme:
Geri