Afiyet olsun Abim
Dede... Sildim seni. Haberin olsun..
HAyat silmiş bizi beyaa..Canın sağolsun torunummm.. BEnde kayıtlısın..Dede... Sildim seni. Haberin olsun..
O kayıt silindi dedem. Ara bakalım ulaşma imkanı varmı?HAyat silmiş bizi beyaa..Canın sağolsun torunummm.. BEnde kayıtlısın..
Hepinizi sildim. Bir tel uğrunaHAyat silmiş bizi beyaa..Canın sağolsun torunummm.. BEnde kayıtlısın..
Aradım bulamadım senivardır bi sebebi.. Ben buralardayım..Arayan bulurrrr...
Neyse. Yaşın var. Saygım var. Afiyet bal şeker olsun dedemvardır bi sebebi.. Ben buralardayım..Arayan bulurrrr...
Beni bulamadıysan denizdeyimdir. çekmez..Son aradığında allien clapton tel sordun bana.. ben kantal a1 kullanıyorum torun anlamam onlardan dedim.. hatırla; hatırlayamazsan wassaptan yaz.. kaydı yollayayım.. ????Aradım bulamadım seni
Eyvallah dedem. Koca gönlün sağ olsun. Ben yanlış anladım sanırım. Bu arada KADİR GÜRSES' e sahip çıkın. O bana çok sahip çıktı. Yawwww dede bir şey söylemek istemiyorum. Kızma lütfen. Kıvırma yawwww. Seni seviyorum. Ama yapma be dedemBeni bulamadıysan denizdeyimdir. çekmez..Son aradığında allien clapton tel sordun bana.. ben kantal a1 kullanıyorum torun anlamam onlardan dedim.. hatırla hatırlayamazsan wassaptan yaz.. kaydı yollayayım.. ????
Aslan torunum belgesiz bilgisiz konuşmam..Seni seviyoruz beyaa..Eyvallah dedem. Koca gönlün sağ olsun. Ben yanlış anladım sanırım. Bu arada KADİR GÜRSES' e sahip çıkın. O bana çok sahip çıktı. Yawwww dede bir şey söylemek istemiyorum. Kızma lütfen. Kıvırma yawwww. Seni seviyorum. Ama yapma be dedem
Tamam dedem eyvallah. Sen haklısın.Aslan torunum belgesiz bilgisiz konuşmam..Seni seviyoruz beyaa..
Bul beni wassaptan.Tamam dedem eyvallah. Sen haklısın.
Dede. Ben seni aradığım zaman telefonun çekiyordu. Tel dedim. Sen boş yaptın. Yine boş yapıyorsunBul beni wassaptan.
Ortaya atmayayım..PM e bak sen bi.. Ne demişin ben ne demişim.. Yanlış hatırlıyorsun..Yanlıştasın..Dede. Ben seni aradığım zaman telefonun çekiyordu. Tel dedim. Sen boş yaptın. Yine boş yapıyorsun