qersnc
Council
La git gözlük al. Fıstıklar, sodalar çikolatalar ile attım anlıkları????Şişeleri gördük ama bardakta hiç hatırlamıyorum ????
Ama genelde Bardağa fırsat kalmadan direk mideye iniyor onlar????
La git gözlük al. Fıstıklar, sodalar çikolatalar ile attım anlıkları????Şişeleri gördük ama bardakta hiç hatırlamıyorum ????
Tarihin gördüğü en tarifsiz köfte, ben yaptım diye demiyorum ama bir daha yapamam, öyle bir doğaçlama yani ???? vesselam güzel oldu ama ????Hikayesini merak ettim
Bulgura salça attın mı gerisi kolay????Tarihin gördüğü en tarifsiz köfte, ben yaptım diye demiyorum ama bir daha yapamam, öyle bir doğaçlama yani ???? vesselam güzel oldu ama ????
Ya evde yoksa ????Bulgura salça attın mı gerisi kolay????
Bulgura salça attın mı gerisi kolay????Tarihin gördüğü en tarifsiz köfte, ben yaptım diye demiyorum ama bir daha yapamam, öyle bir doğaçlama yani ???? vesselam güzel oldu ama ????
Makarna sosu, ketçap kurtarır????Ya evde yoksa ????
Makarna sosu, ketçap kurtarır
İngiltere'den Chivas Regal Hediye Kabul edilir @murcix ????
Özelden Adres vereyim????
Yok mu sanki ????????????????
"Yok mu sanki" adres içindi [emoji2960]
Ahali müsadenizle bugün kadehimi major ve techmodu olmayanlara kaldırıyorum [emoji28] @GaziHazar
Mod'da ki şu 12.1 wt düzelt ????
Tesekkur ederim. Ben derdime yeteri kadar yaniyordum [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
O zaman tadi tam oturmuyo ????????????Mod'da ki şu 12.1 wt düzelt ????
ya 12 yap, yada 12.5
1 nedir????
İyi seni'mi kırıcam seni kıracağıma kafamı kırarım.????O zaman tadi tam oturmuyo ????????????
İyi seni'mi kırıcam seni kıracağıma kafamı kırarım.[emoji51]
al 1 senin olsun[emoji51]
Yok la, öyle kalsın kıpraşma????????Esas ben seni kirmam abi. Yakarim o pamugu. Sen kac uygun gorursen o olsun abi [emoji847][emoji1787]