Kanthal
Council
Nice yıllara @GaziHazar ???? ????
Nice yıllara @GaziHazar [emoji3060] [emoji1635]
geçmiş doğum gününüz kutlu olsun, afiyet olsunDogum gunu seysim olsun [emoji847]
geçmiş doğum gününüz kutlu olsun, afiyet olsun
Ruslar bile 10da başliyo,ne yaptin yavİyi bayramlar dernegin guzide ustadlari [emoji847][emoji847][emoji847]
Bu saatte baslayinca gun biter mi denemesidir [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ruslar bile 10da başliyo,ne yaptin yav
Yarasin ustadSıcak İstanbul gecesinden selamlar ????esmiyor diyeceğim ama inceden eşittir neyse ki ????
Sağlığınıza ve güzel yarınlara dostlar ????
Ekli dosyayı görüntüle 54488
Eyvallah. Teşekkür ederim dedem ????
başlığa şeetmiş gibi olmayayım da birbirinizi yolda görünce nasıl tanıyorsunuz? ben kimsenin yüzünü bilmiyorum; tabi kimse de benim hani olur da bi yerde rastlaşsak ne gerçek isimlerinizi biliyorum ne de simanızı... böyle geçip gidicem yanınızdan ????????????
Kırmızı driptipten tanımışbaşlığa şeetmiş gibi olmayayım da birbirinizi yolda görünce nasıl tanıyorsunuz? ben kimsenin yüzünü bilmiyorum; tabi kimse de benim hani olur da bi yerde rastlaşsak ne gerçek isimlerinizi biliyorum ne de simanızı... böyle geçip gidicem yanınızdan ????????????
Gazi arada kadehleri masada dururken değil , selfi çekerek kaldırmakta fayda var bence de..başlığa şeetmiş gibi olmayayım da birbirinizi yolda görünce nasıl tanıyorsunuz? ben kimsenin yüzünü bilmiyorum; tabi kimse de benim hani olur da bi yerde rastlaşsak ne gerçek isimlerinizi biliyorum ne de simanızı... böyle geçip gidicem yanınızdan ????????????