Kadir60
Council
Geçmiş olsun. Şifalar diliyorum.Kardiyolojiye gdecektik kontrol amaçlı sadece o yüzden ertelicez artık. Aynen katılıyorum size, olaylar belli olsun biraz daha hem.
Geçmiş olsun. Şifalar diliyorum.Kardiyolojiye gdecektik kontrol amaçlı sadece o yüzden ertelicez artık. Aynen katılıyorum size, olaylar belli olsun biraz daha hem.
UK ve hastahane diyince muhteşem bir IT Crowd sahnesi geldi aklıma:Ingilterenin
Kapalı şeffaf ambalajda beyaz çubuklar olur. Her kullanımdan sonra atılır, yani tek kullanımlıktır.Bir şey aklıma takıldı, daha önce hiç alkol çrvirmesine yakalanmadım. Bu promil ölçen üflemeli aletin driptipini değiştiriyorlarmı her üfleme sonrası yoksa sabit birşey mi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrikler hocam, ayrı bir başlık halinde açılabilecek bir içerik olmuş bence.Alış-Satış yapan Buharcı arkadaşların dikkatine!! 1-Mutlaka aldığınız cihazları dezenfekte kurallarına göre dezenfekte ediniz. (%70 alkol oranı ile distile su karışımı, alkol bulunamıyorsa 1lt kaynatılmış su içerisine 2 damla çamaşır suyu ekleyebilirsiniz, yada yine 1 lt kaynatılmış su içerisine 3-4 damla tentürdiyot ekleyerek etkili bir dezenfektan oluşturabilirsiniz.) 2-Buharcıların birbirlerinin likitlerini denemeyi sevdiklerini düşünürsek bu eylemden kaçınmalı en azından başkasının driptipini kullanmamalıyız. 3-Dışarıya üflenen Esigara buharının virüsü taşıyıp taşımadığı konusunda yapılmış herhangi bir çalışma yok ancak taşıma riskini göz önünde bulundurarak ve yazılı olmayan toplumsal kuralları da gözeterek Esigara Buharını Dışarıya Üflerken insanların yüzüne ve yukarıya karşı değil de aşağıya ayak hizasına doğru üflemeliyiz. 4-Virüsün havadan bulaştığı gerçeği ile birlikte Kullandığımız sarf malzemeleri (tel, pamuk, cımbız vs.) açıkta bırakmamaya özen göstermeliyiz.
italyadaki durum çok sıkıntılı aramızda 20 gün var tavan seviyesi 20 gün sonra olacak gibiBüyük sehirlerde fırsatçılar sayesinde , halkın galyana getirildiğini düşünüyorum.
Tabi ki tedbirli olmakta fayda var
umarım kısa sürede tüm dünyada bu durum düzelir, iyiye gider ve umarım türkiyede salgına dönüşmez.
ben temizlik için sürekli izopropil alkol alıyorum. fiyatlarını, toptan perakende takip ederim. daha geçen hafta 5 litre %99.9 saflıkta izopropil alkolü 79 liraya kargo dahil almıştım. şu an aynı firma, aynı alkolü 149 liraya satıyor.
kolonyayı da litrelik alırım, 9 liraya satılan %80 alkollü kolonya raflardan kaldırılmış herkese bilindik markanın 200 / 400 ml pahalı kolonyalarını kitliyorlar fahiş fiyattan.
maske fiyatlarına girmiyorum bile, işim gereği hem toz hem de kimyasallara karşı korumalı onlarca maskenin fiyatını az çok bilirim. tam yüz kimyasal maske fiyatına toz maskesi satıyorlar, almayın. peçeteden kendiniz yapın.
olur da salgına dönüşür karantina ilan edilirse içimizdeki fırsatçıları tek tek belgeleyin, masaka şikayet edin.
İşte bu ürünlerin ne şartta ülkede üretildiğini bilemediğimiz için bakanlığa bildirmek lazım anormal artışları . Devletin işi denetlemek vatandaşın işi bildirmekHocam ipa konusunda bende takipteyim. Dediğiniz rakamlar doğru ama gözden kaçan bir mevzu var. TR de üretimi yok ve yurt dışından gelen gemilerle gelen ürünlerde sıkıntı var. Bu sebeple fiyat artışı biraz normal.
İşte bu ürünlerin ne şartta ülkede üretildiğini bilemediğimiz için bakanlığa bildirmek lazım anormal artışları . Devletin işi denetlemek vatandaşın işi bildirmek
Bunu yayıp fiilen şikayet etmemiz gerek. Ben indiriyorum vallaKesinlikle katılıyorum. Dün nuhun ankara makarnası açıklama yaptı ve ürün fişlerini paylaştı. Üretici de ara satıcı da kontrol altında olmadı. Devlet bu konuda güzel çalışıyor. Şikayetler için uygulamalar var. Ticaret bakanlığı böyle bir tweet paylaştı uygulamayı kullanabilirsiniz.
Bu olay fazlasıyla zormuş. Ne zaman aklıma gelse istem dışı burnum, kaşım, gözüm, çenem ayrı ayrı "beni kaşı, beni kaşı" diyor ????Yazıldı mı ya da bahsediliyor mu bilmiyorum, bir önlem şekli olarak ‘elinizle yüzünüze dokunmayın’ önerisi son zamanlarda çok vurgulandı.
Kaşımamaya ve dokunmamaya odaklanınca , istemsizce daha çok dokunma isteği oluyorBu olay fazlasıyla zormuş. Ne zaman aklıma gelse istem dışı burnum, kaşım, gözüm, çenem ayrı ayrı "beni kaşı, beni kaşı" diyor ????