Nasreddin Hoca
Community
Şu an Epidemi olsada kanımca Pandemiye dönüşecek. Maskeleri hazır tutmakta fayda var.
Buda PC versiyon linki: 2019-nCov (Wuhan Coronavirus) Haritası
normalde değiştiriyorlarBir şey aklıma takıldı, daha önce hiç alkol çrvirmesine yakalanmadım. Bu promil ölçen üflemeli aletin driptipini değiştiriyorlarmı her üfleme sonrası yoksa sabit birşey mi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah yardımcınız olsun. Bugün çocuklara okula ister gidin ister gitmeyin dedim. Senin eleman gitmedi, abisi gitti.Bursa kitap fuarındayım gerçekten harika önlem alınmış???????? Bütün çocuklar cayır cayır dolanıyor dün bakan açıklama yaptı kapalı alan ve kalabalıktan kaçının diye ve halkımız gereğini yapmış ve ben çalışmak zorundayım!
Valla üniversitelerde eğitimi durdurma kararı almış. Bizim üniversitese çok fazla yabqncı var ve tatilden yeni geldiler.Allah yardımcınız olsun. Bugün çocuklara okula ister gidin ister gitmeyin dedim. Senin eleman gitmedi, abisi gitti.
Annesi coronadan vefat eden bir yabancı çalışan ülkemizde karantinaya alındıktan sonra testleri negatif çıktığı için taburcu edilmiş. Bir şekilde o arkadaştan bana bulaşma ihtimali var. Vasiyetimdir; Rayon candır gerisi heyecan. Rayonla gömün beni.
Ingilterenin online randevu sitesine girince "eger corona oldugunu dusunuyorsan 14 gun otur evinde, eczaneye yada hastaneye gidip diger insanlara da bulastirma. eger kotulesirsen coronavirus servisini ara" yaziyorHastahaneler sıkıntı, sağlam girsen hasta çıkıyorsun.
Hastahaneler sıkıntı, sağlam girsen hasta çıkıyorsun.
Bence doktoruyla görüşün, çok gerekli değilse gitmemek daha faydalı bence.Benim oğlanında kontrolü vardı üniversite hastanesinde yarın, hiç riske girmeyeceğim mecburen, acil olmadıkça gitmemek gerek bence.
Bence doktoruyla görüşün, çok gerekli değilse gitmemek daha faydalı bence.