SilinenHesap
Community
Sağlık Bakanı Koca: "Son 24saatte 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu.
Biz nöbetteyken size bir kitap söyleyeyim. Belki çoğunuz duymuştur. Kehanetler.. 2005 yılında basılmış bir kitaptan buyurun... Ekli dosyayı görüntüle 31587
Paylaşım için teşekkürlerProf. Dr. Özgür Demirtaş finans açısından neler olabileceğine dair bir video çekmiş.
Diğer bir sorun kim denetleyecek ?İçişleri Bakanlığı genelgesine göre;
- İl ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09: 00-21: 00 saatleri arasında hizmet verebilecek
- Market içindeki en fazla müşteri sayısı müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın (depolar, idari bürolar vb. hariç) onda biri kadar olacak
- İl ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak.
- Market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise, içerden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak.
Bu sorunun muhattabı ben değilim ama sormuşsunuz cevaplıyımDiğer bir sorun kim denetleyecek ?
Üstat @HMA bayadır kayıplarda ama yine de iletişim kurup buluşacak olursanız bende Manisa'da yaşayan biri olarak kendimi davet ettireyim buluşmanıza
Üstat @HMA bayadır kayıplarda ama yine de iletişim kurup buluşacak olursanız bende Manisa'da yaşayan biri olarak kendimi davet ettireyim buluşmanıza
Abi ben psikologların ve kadın doğumcuların da çok iş yapacağını düşünüyorum.Corona geçtikten sonra göz bozukluğu izdihamı olacak
Herkes nette çıt çıt pıt pıt
????
Egzama ve cilt kanserini de ekleyelim lütfen...Corona geçtikten sonra göz bozukluğu izdihamı olacak
Herkes nette çıt çıt pıt pıt
????
Özel hayatını hiç merak etmemiştik oysa kiEgzama ve cilt kanserini de ekleyelim lütfen...
Tüm ergenlik döneminde kullandığımdan daha fazla sabun kullandım son 2 haftada...