Genel Sohbet Covid-19 Türkiye Güncel

Bakın! Bağışıklık sisteminin en büyük düşmanı korkudur. Şuan da dünyada ünlülerin veya bilinir kişilerin yani kanaat önderlerinin virüs ile gündemde tutulmasının yegane sebebi insanlara korku vererek bağışıklık sistemini bozmak İnanan inanmayan insan şunu iyi bilmelidir ki insan vücudunun en güçlü yapısı bağışıklık sistemidir ve kendisini güçlendiren bir yapıya sahip olduğu kadar çalışamaz halede getirebilir tamamen bu bireyin fiziksel ve ruh halinde. İnsanlar şunu iyi bilmeli ölüm zaten her zaman bir gerçek virüsten önce de seni bulabilir buna İnan ve önceden nasıl yaşıyorsan öyle devam et bu konuda virüsün seni yenmesine izin verme kalk kurallara uy, uymayanı uyar! Ve çokça oku.

Coronavirüs Bilim Kurulu saat 13.30 ’da toplanacak. Toplantı sonrasında saat 19.15’te Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ortak basın açıklaması yapacak.

2sayfa açıklama var ama bu size yeter bulantmıyım

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: "Eğitime verilen ara 30 Nisan'a kadar uzatıldı."

her bunyede farklılık gösterebilir.
eksisözlukte bir yazarın yasadığı ılk belirtileri paylaşmak istiyorum
ALINTI:
1-2 aniden başlayan hasta oluyorum hissi
2-3 ust solunum yolu bolgesinde agirlik ve bitmek bilmeyen bir geniz akintisi
3_4_5 göğüse oturan okuz bogazda hicbir sey olmamasina ragmen cigerlerden gelen öksürük
3-4-5-5-7-8-9 ates ates ates titreme ates
4-5-6 cigerlere bir sey doluyor hissi, agirlasma, oksurukle kusma öğürme reflekslerinin birbirine girmesi
3-4-5-5-7-8 elini bile kaldıramayacak surekli eklem agrisi oksurme oksurme
bunun ustune bir hafta daha kuru oksuruk koyun.

ılk defa solunum yolu rahatsizli nedenli hastaneye gitmek zorunda kalmistim. doktor beni gorunce maske takmisti amk
cevremde isyerindeki arkadaslar benzer rahatsizliklar gecirdi, esimde bir sey olma
di
KAYNAK: koskoca sözlükte kimsenin corona olmaması: Dış Bağlantı @sozluk

Baska bir olay:
kaynak:
sars-cov-2: Dış Bağlantı @sozluk

Son düzenleme:
Fahrettin Koca: Test sayımız dün 5.035’ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı.

Şu saatten sonra çini haritadan silmek için ne gerekiyorsa yapılmalı. Hem dünyanın içine ettiler hem de artistlik yapıyorlar. Hayvan pazarlarına dair videoları izleyipte, bu yaratıklardan (ç*nli) nefret etmeyenin insanlığından şüphe duyarım

Şu saatten sonra çini haritadan silmek için ne gerekiyorsa yapılmalı. Hem dünyanın içine ettiler hem de artistlik yapıyorlar. Hayvan pazarlarına dair videoları izleyipte, bu yaratıklardan (ç*nli) nefret etmeyenin insanlığından şüphe duyarım

ABD, COVID19 virüsüne karşı yardım çağrısında bulundu!

ABD, COVID19 aşısı geliştirmek için dünyada bu alanda uzman olan tüm doktorları ABD'ye acil olarak çağırma kararı aldı.

Geri