TAHTA
Community
Bugünde gus aldım Et9 ????
Çünkü evli değilsin
Çünkü çocuk çoluk derdin yok
Çünkü buharcısın
Tabii alacaksın, yarasın kardeşime...
Bugünde gus aldım Et9 ????
dedi en taze evli adamEvlenin de bulun belanızı
Evli olmak sıkıntı olmayabilir de evlenirken ki harcama biraz sıkıntı alt alta akla gelenleri yazınca sonra da toplayınca biz napıyoruz ya diyor insan geçen arkadaş ortamında bi masrafları topladık ettik. Çıkan sonuç sonrası masada sessizlik oluştuBekar arkadaşlar neden bu kadar çekiniyor ki evlenmekten anlam veremiyorum.
Yemeği, ütüyü yapıp, bulaşıkları yıkayıp, evi toparlayıp çocuklara da baktıktan sonra pek fazla sorun çıkmıyor.
Korkmayın bukadar. ????
o durumdaki davsiyem : bas nikahı geç, başkalarını eğlendirmek için para harcama. çeyreklerde sahte artıkEvli olmak sıkıntı olmayabilir de evlenirken ki harcama biraz sıkıntı alt alta akla gelenleri yazınca sonra da toplayınca biz napıyoruz ya diyor insan geçen arkadaş ortamında bi masrafları topladık ettik. Çıkan sonuç sonrası masada sessizlik oluştu
Yukarıdaki mesajımdan da anlaşılacağı üzere kaçacaksınız.Evli olmak sıkıntı olmayabilir de evlenirken ki harcama biraz sıkıntı alt alta akla gelenleri yazınca sonra da toplayınca biz napıyoruz ya diyor insan geçen arkadaş ortamında bi masrafları topladık ettik. Çıkan sonuç sonrası masada sessizlik oluştu
Onu bana değil kız tarafına söylemen lazım gomutanımo durumdaki davsiyem : bas nikahı geç, başkalarını eğlendirmek için para harcama. çeyreklerde sahte artık
her bekar o çatıyı birgün görecek üstatNe tatlı konular bunlar???????????? Ama ultem çatı ihmal edilmemeli, her an geçiş olabilir????
Hatta tek hayalleri o ????her bekar o çatıyı birgün görecek üstat
her bekar o çatıyı birgün görecek üstat
Ahh ulan ahh bu gruba dahil olmak vardı ????
Sadece kimlikte medeni durum kısmında ise problem yok ????Oyle deme deme bos ver evlilik guzeldir
Surada kenarda bekleyelim belki bir av bulur da diger catiya aliriz. Bu mubarek ise bas koyalim @Nacruno sen azcik gelsene birader , bisi dicem, valla sonunda cok mesut bahtiyar olacaksin
Sonum belli zaten ona lafım yokta öncesinde yapmam gereken çok iş var daha yoksa pomdan ulteme geçmek kim istemezSurada kenarda bekleyelim belki bir av bulur da diger catiya aliriz. Bu mubarek ise bas koyalim @Nacruno sen azcik gelsene birader , bisi dicem, valla sonunda cok mesut bahtiyar olacaksin