Profesyonel bekarlık fotosunda laptop ve üzerinde peçete olması.... Bir fotoğraf bin söze bedeldir ???? ???? ???? ????
Sesli güldüm yeminleYahu resmen sultanlar derneği olmuş burası. Hayırlı işler size ????
Profesyonel bekarlık fotosunda laptop ve üzerinde peçete olması.... Bir fotoğraf bin söze eşdeğerdir ???? ???? ???? ????
Yahu resmen sultanlar derneği olmuş burası. Hayırlı işler size ????
Profesyonel bekarlık fotosunda laptop ve üzerinde peçete olması.... Bir fotoğraf bin söze bedeldir ???? ???? ???? ????
Masa çok keyifli duruyor yalnız hocam
Yaa bırak şimdi abilen atoları yıkadım, temizledim , kuruladık
Yaa bırak şimdi abi
Masa çok keyifli duruyor yalnız hocam
Belki izin konusunda sıkıntı yaşadıkları için zamanlarının çoğunu buralarda geciriyorlardirBekarlar konusunda çok aktif olan evliler görüyorum ????
Bence belkilere hiç girmeyelim, ucu çok açık çokkk ????Belki izin konusunda sıkıntı yaşadıkları için zamanlarının çoğunu buralarda geciriyorlardir
Eski nicki anlayana kadar baktım mesjlarınıza, ahhh bu merak...Yeni Nick nasıl ama ?
Evlenmeyin la evlenmeyin.
Ha ille evlenecem vermezlerse kaçırıcam diyor ve henüz aday yok ise esigaraya ılımlı bakan sigara içen adaylar bulun, bunu kıstas olarak ortaya koyun
hepsini alıp kaçmak serbestmi
Bugünde gus aldım Et9 ????Abi evlensek noluuur evlenmesek nolur yokki gus umuz ????????