sari serum
Community
Başınızı sag omuza doğru 20derece ile yatırıp. Kismet teyzeciiim diyerek 38 yıl gecirebiliyorsunuz. Israrcı amcalarda sökmüyor bu yöntem.
33üm 34de son 1-2 ay kalaBaşınızı sag omuza doğru 20derece ile yatırıp. Kismet teyzeciiim diyerek 38 yıl gecirebiliyorsunuz. Israrcı amcalarda sökmüyor bu yöntem.
36yım ikinci bitti, üçüncüyle tanışmayı bekliyorum...33üm 34de son 1-2 ay kala
gecmişte 1 nişan badiremde olmuştu
planım bu yolda 40 yaşını görmek ömrüm olursa
Abi artık zorlama istersen belliki olmuyor36yım ikinci bitti, üçüncüyle tanışmayı bekliyorum...
Sorun bende mi diyorsun, yok be ya boşanmayı seviyorum ben...Abi artık zorlama istersen belliki olmuyor
Takılıyorum tabikideSorun bende mi diyorsun, yok be ya boşanmayı seviyorum ben...
Hocam benim sorunum sevmek, ben sevmeyi seviyorum...Takılıyorum tabikide
Abi aramızda 6 yaş var ama senin gibi adamları denk getirip uzun uzun sohbetler ediyorum. Benim için en değerli şey veri. Sende de bolca tecrübe mevcut..
Birinci yapılan hata ikinci kez yapılıyorsa yanlış derler. Benim için okudukça ve veri topladıkça daha temkinli adımlar atmaya başladığımı fark ettim
Benim size tavsiyem biraz uzaklaşıp objektif bakın, sindirin ve değerlendirin. İdeal eş bu süreçlerin sonucunda karşınızda olacak. Yani sadecez siz değil hepimiz için böyle. Ama şu da bir problem büyük şehirlerde farklı dengeler ve dikkat dağıtan unsur bolca olduğundan çokça yanlış yapılınıyor.
Hatta bekar arkadaşlarım için bir kitap önereyim. Hakan Urgancı'nın ben senin bildiğin kızlardanım diye bir kitabı var. Öyle birşey ki erkeğin kutsal kitabı olmalı
Sevmeyi beceremeyince , coil sarmayı sevdimHocam benim sorunum sevmek, ben sevmeyi seviyorum...
Ahanda rakip dernek. Hasan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Abi Bodrum planında yatla açılma varmış bu arada, benden duymuş olma amaahada benim mekanım ????????????
dün ıspartadaydım.
önümüzdeki hafta bodrum
sonraki hafta istanbul
şubatta martta İspanya planlıyorum.
mayıs haziran da umre
sultanım ben sultan ???? hamdolsun.
Abi Bodrum planında yatla açılma varmış bu arada, benden duymuş olma ama
Ah ah Bodrum'dan taşındım geçtiğimiz kış. Kaynak olurdum kaptanla size orada olsaydım Kaptan sağolsun en az 50 adet likit getirdi koydu masaya.hee , kaptan beni denizle korkutacakmış
Ah ah Bodrum'dan taşındım geçtiğimiz kış. Kaynak olurdum kaptanla size orada olsaydım Kaptan sağolsun en az 50 adet likit getirdi koydu masaya.
Benim için de ayrı bi tecrübeli dul derneği gibi bişi lazım, olmadı böyle, bu derneği de biliyoruz diğerini de, hep böyle arada kalacaz, vatansız yurtsuz...
Dul buhardaslar, tahta kutu kırmızı chimneyli çirkin krallar açayım hocam...Elden gitmeden "ss çatı candır cann" derneği aç Hocam....
Dul buhardaslar, tahta kutu kırmızı chimneyli çirkin krallar açayım hocam...